Femme1 Kizlar oğlum 3 bucuk aylik 4 5 gündür kaka yapmiyor. Ama gaz ve huzursuzluğu yok. Gazını rahat çıkarıyor. Kabız mi oldu acaba?
Esmaoren61 Femme1 anne sütü emen bebeklerde bu normal karşılanıyor canım, şayet ağrısı sızısı yoksa huzursuz değilse bir problem olmaz.Benim bebeğimde de oluyordu sonrasında yaptığında gayet normal yapıyordu kabız veya ishal seklinde olmuyordu
Femme1 Esmaoren61 anne sütü arti Mama alıyor ama ağırlık anne sütü. Ağlaması huysuzluk yok. Gazını da iyice çıkartıyor. Mesajlar da yapıyorum rahatlıyor. Ama kaka yok .s annem yarıyor diyor eski insanların deyimi ile. Bilemiyorum gerçi de. Ben endiseleniyorum
Beyhan1 Benim bebegimde 1.5 aylık üç gündür kaka yapmiyor hem emziriyorum gece yatmadan da mama veriyorum acaba doktora mi baş vursam
Beyhan1 Sancı damlası Femme1 sancı damlası kullanıyorum birde D3 kullaniyorum gaz sıkıntısı yok sadece kakasini yapmiyor üç gündür siz damla kullaniyor musunuz?
Femme1 Beyhan1 gaz damlasi kullaniyordum ama gazını rahat yaptığı için kestim onu . Ondan sonra yaptı kaka. Ama 5 gündür yapmıyor. Bizde de gaz sorunu yok. Ayaklarını karnına çekmiyor. Gazını çıkartıyor. Günlük dus aldıriyorun. Mutlaka her Alt açma da masaj yapiyorum. Ama yok yani kaka yapmiyor