Alparslannesi Aslan1 oğlum kolikti kullandıktan 1 hafta sonra gaz sancıları azaldı çok şükür şimdi 6aylık olduk bırakmaya korkuyorum
Celinn Reflor muadili ishal kesici bağırsak düzenleyici içinde ekmek mayasından oluşan faydalı bakteri olan bir ilaç. 😄
kukuliiii Aslan1 merhaba İşe yaradı mı sizde bizde gaz tuvalet rahatladı baya damladanmı oldu bilemedim 🥲
Buglem_ Aslan1 bize şükür hemen fayda etmişti kolikdi kızım şükür şimdi 4 ay 10 gunluk geçti kullanmıyoruz artk
Aslan1 kukuliiii rahatlama oldu ama ben mama da değiştirdim hangisi bilmiyorum 😒ki gün iyi bi gün kötü üç gün iyi bi gün kötü öyle gidiyor
kukuliiii edafmo 1 aylığız eczacı bize 6 damla dedi ama böyle hiçbi işe yaramadı 1 haftadır dahada arttı sanki gaz ve kaka sorunumuz
edafmo kukuliiii en az 10 gün süre verin probiyotiklere hangisini denerseniz her gün aynı saatte sabahları özellikle aç karna verin
kukuliiii edafmo ben saatlerini karıştırıyorum sürekli ya bazen sabah bazen akşam oluyor ondanmı demek
edafmo kukuliiii bana saati saatine özellikle sabah aç karnına şeklinde tarif edildi çok fayda gördüm