pinkooo_02 Sorum yukarıda kizlar sol memem bir kaç gündür ağrıyor ama dünden beri dokunamiyorum bile yumru gibi birşey var hemen ucunun biraz üstünde korkuyorum bu durumu yaşayan varmı bide ben hangi polikinlige gideyim yardımcı olur musunuz lütfen
Elisasmommy pinkooo_02 geçmiş olsun canım genel cerrahiye gitmelisin. O muayene ediyor gerekirse ultrason ve mamografi istiyor. Annemde de kitle var beni emzirdiği zamanlardan kalma. İyi huylu 2 yolda bir kontrole gider 30 yıldır. Regl zamanlarında ağrı yapar bazen. Sür bezesiymiş beni emzirememiş ondan olmuştur demişti doktor
nurcennet77 pinkooo_02 benim de 2 günden beri dayanılmayacak derece de Bi ağrı Oluştu emziriyorum yeterince de emiyor emmezse sisiyor normalde ama bu farklı 2 gün oldu geçmedi diken batıyor gibi oluyor
bubiss pinkooo_02 aynı durumu yaşadım genel cerrahi bakıyor canım süt kanallarının tıkanmasından kaynaklanıyor sıksık emzir en kesin çözümü o bi de emzirme pozisyonunu değiştir. Göğüsünün tamamen boşalmasını sağla çocuk doysa da sen sağım yaparak boşalt. Kanallar açılmazsa geçmiyor
endoplazmikretikulumiste pinkooo_02 kitle olmasaydı regl dönemine yakın göğüs ağrısı normal derdim bende dikkat ettim regl dönemine yakım bendede oluyor ama eşime bişe gelmiyor bende mamografi çektireceğim
Elisasmommy pinkooo_02 sağolasın hayta geçen perşembe yine gittik doktora mamografi ve ultrason istedi mamografi çektirdik perşembe gösterecek , ultrasonu ta ocağa verdiler 😵💫
pinkooo_02 nurcennet77 bende sürekli emziriyorum ama sizin de dediğiniz gibi farklı bir ağrı süt birikmesi felan değil yani
nurcennet77 pinkooo_02 aynen öyle sıcak duş aldım masaj yaptım bana misin demedi kolumu kaldıramıyorum
pinkooo_02 nurcennet77 sizede çok geçmiş olsun anca çarşambaya randevu bulabildim inşallah temiz çıkar sizde olmadı bı doktora görünün
nurcennet77 pinkooo_02 çok ağrın varsa parol ic sabah öğlen içtim sıcak duş masaj yaptım geçti çok şükür şu anda benim ağrı şişkinlik
pinkooo_02 endoplazmikretikulumiste bende Çarşamba gününe randevu buldum gideceğim inşallah temiz çıkar arada oluyordu ama bu kadar agriyordu
pinkooo_02 Panikatakanne hayır canım çok şükür geçti üst üste sıcak suyla masaj yaptım ve sabunladim geçti 🌸