rose123_ Bebegim 6 aylik geceleri çok sik uyanmaya başladı dönmek istiyo dönünceyde uyanıp agliyo Bn de alıp emzirip uyutuyorum ama süreler çok kisalmaya başladı doymadığı icin mi yoksa sürekli döndüğü için mi uyaniyo artık anlayamıyorum 6 aylik anneler sizlerde durum nasıl
laliko35 rose123_ çocuk Dr muz 6 aydan sonra uyanınca su ver uyku kalitesi için gece beslenmesi kesilsin demişti ama nerde… ben 17 ay emzirdim 2 saat uyudugumu bilmem 17 ay boyunca 🥹🥹🥹anne uyuyacak dinlenecek ki bebeğe verimli olsun pişpişlemeyi su vermeyi deneyin yada su verme konusunda Dr a danışın her Dr aynı fikirde de olmuyor ki 😬
Durusmom23 rose123_ aynı durumdayım beter haldeyim ama bizimki diş patlattı onun da etkisi var mı bilmiyorum
Melek-Naz1 Aynı durum bende de var akıllı uslu kendi kendine uyuyan gece 1-2 kere uyanan kızım artık 1 saate Bi uyanıyor karnı doyunca uyuyor
lajune Benimkide 6 ay 5 günlük sık sık uyanma durumumuz yaklaşık 20 gündür var , bu sabaha karşı 04.42de uyandı emdi uykuya geçemedi bende mama vereyim uyusun dedim vermez olaydım saat 7.10a kadar ayaktaydık mama uyku yerine canlandırdı benimkini