Miray17 Saat 2 de bir uyandı bu saat oldu hala uyumadı ne babasına gidiyor ne de yatakta yatıyor ayağımda duracakmış 4 saattir sallamak ne demek😏
Emineakdogann Miray17 benimkide 1 haftadır geceleri çıglık atarak aglayarak uyanıyor birde ne meme istiyor ne mama ayagıma alıyorum susuyor uyuyor dişinide çıkardı bi sıkıntısıda yok anlamadım niye böyle oldu ayakta sallanmaya alıştı resmen gece
azra1616 Bnm kiz 2 buçuk yaşında gece ara ara kalkmalar oluyor huzursuz yada korktuğu için sizin yaş yada ay yazmamışsıniz belki yardımcı olabileceğimiz Bi öneri de olabilir
Miray17 Emineakdogann benimkisi de ayakta uyumaya alışık ama olan bize oluyor ayaklarımız ağrıyor bir derdi de yok uyumada uyumuyor
Emineakdogann Miray17 daha fazla ne olabilir ki diyip nefes alıp verip sakin kalmaya çalışıyorum artık 😂😂
Emineakdogann Gmz5560 ayakta sallayarak uyutmak o kadar zor ki doğdugu ilk günden beri ilk pişmanlığım ayakta sallamaya alıştırmam cidden
Gmz5560 Emineakdogann kesinlikle mecbur kalmasam sallamazdım bende kolik ekstra zor Bi bebek vallahi sussun diye yapmadığım kalmadı😒
dietitianmom Ah ah 5.ayına yeni girmiş bir bebe çığlık atarak kalktı 1 saat emdi şimdi sallıyorum ama benim uykum komple kaçtı 😭