Rumeysa6115 Yedi sekiz aylık bebiş anneleri sizde durumlar neler ben artık uykusuzluktan ölücem gündüzde uyumuyor gece yarım saate ayakta sonra tam uyanıyor bida uyumuyor çözümü olan var mı
senas93 Rumeysa6115 biz daha 4 aylığız birbirimizle bakışıyoruz şuan 🙃🙃 ilerleyen aylar daha mı kötü ya 🥲
Ceys Rumeysa6115 Normalde şuan uyuyor olmamız gerekiyor ama bu gece babamız yok o da benim huzursuzluğumu hissediyor galiba uyandık bakisiyoruz🥱
Rumeysa6115 senas93 valla çok kötü korkutmak istemem ama ozellıkle uyku sevmeyen bebeğiniz varsa daha zorlaşıyor 😞
senas93 Rumeysa6115 aslında düzenliydi uykularımız ama bu 4. Ay atağı mıdır nedir düzen müzen bırakmadı ya
gokcemkaraman senas93 bende de aynı 4. Ay ayağı mafetti beni uykularimiz düzenliydi gündüzleri 1 saat zorla uyuyor geceleri de 2 saatte 1 kalkiyor acaba diyorum sütüm mu yetersiz anlamıyorum
senas93 gokcemkaraman ya o kadar düzensiz ki bazen yarım saat uyuyor bazen 2 saat kafalar karışık 😂 gündüzleri 1 saat uyuyorsa iyi bence en az 45 dk uyumaları gerekiyor diye biliyorum
Leylamoznur gokcemkaraman ben mama veriyorum bacım ayak haftaso oldurdü beni 1 buçuk saatte bir kalkıyor yenidoğana döndük
queen_mom Rumeysa6115 8. Ayda atak yaşamıştık biz. En zirlamdigum atak diyebilirim hem diş hem atak olabilir . Bize aynı anda denk gelmişti
Ceys Rumeysa6115 😂 çok şükür 2 kere falan kalkıyor gece eğer tok olduğu halde uyaniyorsa o zaman eşime yönlendiriyorum
Zlhaanne uykucukoalaa al bendende o kadar bizde hafta 16 aylık olucaz 3 gündür toplasan 3 saat uyumamisimdir cinnet gecircem az kaldi
uykucukoalaa Zlhaanne off gerçekten o kadar zor ki sinirden ağlıyorum resmen artık 🥺 bir an önce büyüsün istiyorum sırf bu uyku yüzünden
uykucukoalaa Rumeysa6115 büyüyünce düzelmiyor maalesef hele köpek ve azı dişleri çıkarırken canımdan bezdim hem uykusuzluk hem huysuzluk nirvanadaydi çok zor cok