momofege Arkadaşlar bebeğimin ateşi 37.7 çıkıyor 29 günlük daha bugün emmek istemiyor sürekli uyuyor sarılığı vs yok 37.7 normal bi ateş mi yüksek bi ateş mi çok korkuyorum enfeksiyon varsa hastaneye mi alıyorlar lütfen yazabilir misiniz
bebegimileogreniyorum momofege Normal ateşi ama 38 ve üstü zararlı sürekli takip edin 1-2 gün yükselirse götürürsünüz 38 derece ve altına calpol ateş düşürücü verilmiyor bebeğinizş kalın giydirmeyin çorap giydirmeyin
Hanifeelif momofege bebeğim bebeğim de emmiyordu hareketsiz duruyordu o yüzden hastaneye götürdüm ne olur ne olmaz o yüzden götürmem gerekiyor Ben iyi ki o zaman götürdüm
krnrftrmys momofege benim bebeğimde bu nedenden dolayı 6 gün hastanede yattı damardan antibiyotik aldı benden grip geçmişti bebeğime 28 günlüktü henüz ufak enfeksiyon varsa hemen menenjite çeviriyormuş ihmal etme götür hastaneye
Hanifeelif Canım benim bebeğim de öyleydi hastaneye götürdüm serum taktılar ateşi düşmüştü benim bebeğim de daha 1 aylık da ateşe 37.9′du Sen de götür Sonuçta küçük
Hanifeelif momofege çok şükür enfeksiyon kaptırmamıştı ama üşütmüştü benim oğlum o zaman bayramdı yüzden Ateşi vardı Ben o zaman İyi ki götürdüm İnanın sizi korkutmak için söylemiyorum Hani çok yeni küçük olduğu için ben götürdüm Siz yine de her zaman ateşini takip edin hareketlerini takip edin
fadikada momofege fadikada korkuyorum enfeksiyon çıkar da bebeğimi hastaneye alırlar diye Enfeksiyonu varsa 29 günlük bebeği evde sen tedavi edemezsin canım götür acile için rahatlasın. Bebeğin büyük olsa derim ki ılık duş aldır odanın derecesi 21-22 olsun felan ama daha çok ufak. Yenidoğanlarda ateş 37.5 üstü olursa tehlikeli olabiliyor
Babyface6678 momofege bende 38.5 götürmüştüm hastaneye kuvozden yeni çıkmıştı o kadar korktum ki yine hastaneye alacaklar diye sonuçta onun iyiliği için dedim götürdüm doktor havalar sıcak ondan dedi muayene etti temiz iki üç sürekli kontrol ettim sabit kaldı onunla geçti çok şükür
momofege Acemom yarım saattir sabit 37.2 çıkıyor normal mi acaba kafası biraz sıcak gibi geliyor bana
momofege fadikada Rabbim herkesin evladına sağlık versin gerçekten çok zor düşünmesi bile onun iyiliği için evet ama yine de çok zor
momofege Hanifeelif yarım saattir sabit 37.2 çıkıyor ilk ölçtüğü de 37.7 göstermişti sonra hep 37.2 gösterdi ilk yanlış ölçmüş olabilir sanırım ama öncesinde 37.5 filan çıkıyordu
momofege fadikada 37.2 çıkıyor şuan ilk ölçtüğümde 37.7 ydi doktorumuza da yazdık kontrol altında olsun takip edin 37 lerde kalırsa sorun yok yarın muayneye getirin dedi
momofege Babyface6678 sonra kaçta sabit kaldı acaba gerçekten korkuyorum şuan 37.2 de sabit yarın doktor çağırdı muayne için şuan takip ediyorum ateşini sabit kaldı
Hanifeelif momofege canım İnşallah bir şey yoktur ama seninle doktora götür Allah evladım sana bağışlasın🤲🤲
sedasayan1111 momofege evet çok mantıklı belki kulağı ağrıyor hemen kötüye yorma ama lütfen götür yarin sabah Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah
Babyface6678 momofege 37.5 ta sabit kaldi şimdi havalar soğudu 36.7 falan çıkıyor uzerini çıkartıp ölç canım bide öyle anlarsın