gocebebirbayan sunflower01 stalkın ne olduğunu bilmeyen cahil ben gruptan ayrılmadan önce öğrenip gitmek istiyorum 🥲😅😅
bebitonunannesi_ sunflower01 2017 gibi bi kızı takip ediyodum fenomen filan da değil ha , güzel giyinir eder tarzını beğenirdim arada napıyor diye merak edip bakarım en son boşanmış ..
sunflower01 gocebebirbayan gizli hesaplardan şuan konuşmadığın hayatından çıkardığın kişi ya da kişileri " ay bu salak napio yaşıyor mu öldü mü"diye sosyal hesaplardan bakmak kontrol etmek
gocebebirbayan sunflower01 aa ben onu arq sıra böyle boş vakitlerimde eşimle ortak hesabımızdan yapıyorum 😁 bizi engellemişse kardeşlerimden bakıyorum 😅😅
gocebebirbayan sunflower01 eşimin kuzeninin karısı, kendi kuzenimin karısı, amcamın karısı 😅😅 halam… merak edip baktıklarım ise eski arkadaşlarım liseden üniversite den , bazılarının hesabını bulamıyorum , ara sıra tekrar bakıyorum. Sen kimlerw bakıyorsun peki 😁
sunflower01 gocebebirbayan ahahhahaha iyiymiş kiz Vala ben bazen eşimin kuzeninin karısı Eski okul arkadaşlarim Bi de beni birakan eski erkek arkadaşım bişey hissettiğimden değil sadece bana tercih ettiği ayucuk ile napıyor diye bakmıştım oğlu olmuş
Oburiks sunflower01 Bennn 😂😂 3 insatgarm hesabim var 3 ünüde eşim biliyor , bende ekli olmayanları diğerlerinden ekleyip dönüşümlü bakıyorum herkeslere Hatta eşimin mesajları herkese açık değil onu da ekledim hesaplara , kiiiii oralardan da ona video atabileyim 😂😂😂 CANIM KOCAMM