batuhanannesiq Antibiyotik hakkında ne düşünüyorsnz doktoarlr herşeye antibiyotik yazıyor ne yapacagimizi şaşırıyoruz
_YanakReisinAnnesii batuhanannesiq her hapşırma tıksırma ve ufak bir ateşte pat diye antibiyotik yazılıyor genelde. Çok çok gerekmedikce kullanmıyorum , oğlum 26 aylık 1 defa kullanmak zorunda kaldım ve antibiyotikten sonra 3 ay değişik markaların probiyotigini kullandık.
Sudenehir batuhanannesiq hastalanmayan cocuk var ınstgramda sayfayı incele dua et bana 🙃 bal sarımsak limon her hafta 1 kere hasta olunca hastalık da hergun 🎈
batuhanannesiq EmineYilmaz oğlum duzelmiyor ama dvmli hasta sağlık personeli olan arkdsim hiç önermiyor bağışıklığını kaybediyor dio ama tabi en başından ypmk lazımdı npcm bilmiorum
EmineYilmaz batuhanannesiq antibiyotik kullandıktan sonra 3 ay bırakmadan probiyotik kullanmak gerek . Rahatsızlığı nedir katında ayaktan sebep nedir mesela . Ya da siz hep aynı doktora mı gidiyorsunuz Antibiyotik kullanma süreniz ne kadar kullanıp 2 günde kesiyor musunuz mesela
batuhanannesiq EmineYilmaz hyr sonuna kdr kullanıyorum enfeksiyon sorunumuz drvmli endeksiyon oluyor 3-5 ayda bı kullaniyorz resmen
EmineYilmaz batuhanannesiq enfeksiyon varsa antibiyotik maalesef veriyolar Peki neye bağlı enfeksiyon . Kanında crp mi yüksek çıkıyor boğaz enfeksiyonu mu ney
batuhanannesiq _YanakReisinAnnesii probiyotik önerisi verirmisiniz 1.5 yaşındayım antibiyotikle beraber vereyim mi bittikten sonraki verim
_YanakReisinAnnesii batuhanannesiq biz forbiome minies, nbl , biogaia kullandık ara vermeden arka arkaya. Ben antibiyotik kullanırken başladım, antibiyotikten 2-3 saat kadar sonra veriyordum probiyotigi.