bebitonunannesi_ Eşim için telefon bakıyoruz ,foto ile alakası yok kamera çokda önemli değil oyun oynar face de takılır hangi telefonları önerirsiniz iPhone hariç
saclarinayildizdusmus bebitonunannesi_ ben 5 bine vivo y16 aldım haa çalışıyormu çalışıyor ama zevkle kullandığımı söylemem ilerde değiştircem NFC özelliği yok banka uygulamalarını kullanırken lazım oluyo almk istedigim telefon s22 Samsung
bebitonunannesi_ saclarinayildizdusmus aaa dün baktık vivolara , çok çeşit var neye göre karar vereceğimizi bilmiyorum
saclarinayildizdusmus bebitonunannesi_ fiyata göre bence 10 bine vivonun üst modelleri gelir benim ki düşük model oldugundan öyle
saclarinayildizdusmus bebitonunannesi_ bide şuna göre karar verebilirsin özelliğine göre mesela siz sadece instagram iççinse 6 7 de alabilirisn tabi kamerası iyi olsun dersen üst modelini alırsın o sekılde benddekinde NFC yok banka işlerinizi telefondan halediyorsanız önermem haa bide magazadan almayın değişim iade olmuyor ama internetten alırsanız iade v.s yapılıyor
saclarinayildizdusmus bebitonunannesi_ ben samsungçuyum ama Samsung öneririm. Yanlış anlaşılmasın şimdi benim koca cimri diye bunu aldım 😂
bebitonunannesi_ saclarinayildizdusmus hmm sksjsj ya benim koca oyun çok oynuyor onun için kamera önemli değil
Smbl bebitonunannesi_ benim oppo a54 markası 2 yıl önce 3 bine almıştım taş gibi maşallah kızımın o kadar atmasına rahmen yaşıyo telefon😅
gokceokur bebitonunannesi_ infinix marka önerebilirim.esimle ben kullanıyoruz gayet memnunum kamerası Rami işlem hızı batarya ömrü falan çok iyi.
limonkolonyasi bebitonunannesi_ redmi 10 _11 pro bakabilirsiniz kamera ses v.s her yönden iş gören güzel bir telefon bence
Beraninannesii bebitonunannesi_ Şuan kullandığım telefon Realme üreticisi oppo olduğu için güvenerek almistim zamaninda güzel bir telefon üst modelleri değerlendirebilir siniz.