Tugcekus Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık kilosu 5,500 sleepy kullanıyordum bimdeki beze geçtim fakat onu beğenmedim tekrar sleepye geçmeyi düşünüyorum birde bu kiloda bebeği olanlar kaç numara bez kullanıyorsunuz???
Tugcekus Artemiss_ bezin kenarları iz yapıyor ama sıkıntı olmaz herhalde dimi birde kakayı taşırıyor 🤦🏻♀️
Artemiss_ Tugcekus iç kısmındaki astarı dışarı doğru çekin taşma olmaz canım. Bacak arasında kalan kısımların içine doğru şeffaf astar gibi kenarlar var her seferinde onu düzeltin taşmayı önleyen o bide sleppy hangi serisi extra pek iyi değil
ADGA-41 Hayır 10.500 ama trendyol bir alana 2 1 TL olanın maalesef beden 6ama küçük o yüzden dahada almam boşuna ucuz olmuyor 5 numara tam ama oğluma
Tugcekus Artemiss_ birde o kenar kısımları ben içe katlıyorum bacak arası açık olmasın diye ama sleepy de yapmadım onu bimin bezini yapıyorum çünkü yanlardan çok çıkıyo bez sleepyi deniycem nasıl yapmam gerektiğini tekrar detaylı yazabilir misin sana zahmet ☺️
Berko Tugcekus o bacak arası açık olmasın muhabbeti nedir ya annemde bana öyle yap diyo yapıyordum kakası hep taşıyordu şimdi o iç kısmı dışarı çıkarıyorum çok çıkmıyor kakası
Artemiss_ Tugcekus canım öyle bisey yok bebeklerin kemik yapısı zaten olusmuyo tam olarak bir süre. Bilimsel bisey değil zaten şimdiki bezlerin hepsi buna uygun yapılıyor. Bezi takın alt yan kısımları oluyor bacak arası kenarları içindeki tutucu kısımları dışarı çekin. Popo kısmından ön kısma doğru elimle çekiyorum düzeliyor hemen bunu öğrenene kadar hep kakası beline tasıyodu öğrendikten sonra çok rahat ettim bazı bezlerde o kısım geride kalıyor çişi kakayı tutmuyor çünkü deneyin olmazsa video atmaya çalışırım 😂
bebetto 6 kg oğluma 4 numara kullanıyorum bacaklarda iz yapıyor aynı sorunu yaşayan var mı başka marka bir beze mi geçsem
Artemiss_ bebetto çok mu sıkıyorsunuz acaba genelde iz yapmaz ama bilemedim belki alerjisi falan vardır içindeki maddeye muşamba gibi olan serisi var o çok kötü bionatural ecologic natural serilerini deneyin isterseniz
Tugcekus Berko benim kuz bacakları çok açık yatıyo birde bez kenarları çok çıkıyo katlıyorum içe doğru oda bacağının açık olmasına sebebiyet verir çünkü