Zeynep2035 Merhaba anneler bebegim 2 yaşında ama çok zayıf kemikleri çok güçsüz yururken bile düşüyor sizce kemik suyunun faydası olurmu . yardımcı olursanız çok sevinirim bebeğim için .
Simgetuna- Zeynep2035 çok gaydalı ama uygun yapıldıgında aynı ayar ısıda en az 8 saat tencerede kaynatmak lazım
1mehmethaninannesi Zeynep2035 tabiki olur . Ben 6 aylıktan beri veriyorum . Kilosu löp löp eti yok ama baya gücü yerinde . Kesinlikle verin. Babası aşçı olduğu için iş yerinde 3 gün kaynatıp soğutuyor. Plastik kapaklı tabaklara koyup buzlukta donduruyor donuk şekilde getiriyor .
BuzluKahve Zeynep2035 Yalnızca doğru yaparsanız faydalı olur, diğer türlü boş kalori oluyormuş. Düdüklü kullanmadan en kısık ocakta en az 6-8 saat kaynatmak gerekiyor.
Zeynep2035 BuzluKahve düdüklü de yapmiyim ozamann her çorbasına koydugumda her gün yedurdigum de faydasını gorurmuyum güçlenir mi kemikleri
Vina3 Zeynep2035 kemik suyu da çok işe yarar zeytinyağı da. Her yemeğinin üzerine azlık zeytınyağı gezdirin
Zeynep2035 Hacer-berra ya benim kızım tam 2 yaşında emiyoo sadece ek gıda almıyor yediricem zorlada olsa sizin bebeğiniz kaç aylık .