AngelMotherr Özel hastane de gerçekten işin ehli doktor varmı eşimde gül hastalığı olduğunu söylemiş 2 krem vermiş göndermiş 10. Günde gitti sürmeye devam et geçer demiş aksine daha çok çoğaldı 🤒
simsimum AngelMotherr kartal umut hastanesi Sertaç sever iyi diyorlar Bi bakabilirsiniz eğer imkanınız varsa karşı da kucukkoyde duygu hastanesi şefik bey var kesinlikle tavsiye ederim benim gul rahatsizligim sayesinde gecti
AngelMotherr simsimum kucukkoyde duygu hastanesi şefik bey var kesinlikle tavsiye ederim benim gul rahatsizligim sayesinde gecti Ya neler verdi acaba 2 krem verdi gönderdi inanılmaz çoğaldı bilmiyorum ki eşime sabah söylerim aşırı gergin
AngelMotherr simsimum özel hastane mi bizde özel sağlık sigortası var oyuzden soruyorum netten bakacağım teşekkür ederim
AngelMotherr simsimum kartal umut hastanesi Sertaç sever Yorumlarına baktım baya iyi maşallah kucukkoy uzak ya
1mehmethaninannesi Saç derisi egzama içinde biliyorsanız bana da cevap verir misiniz ? Saç derisi Kulak arkası Burun kanadı Ensenin aşağısı vs .