Kuzum11 Kızlar affınıza sığınarak soruyorum 7 aylık bebeğim var, eşimle korunmasız ilişki yaşadık bugun bi anda oldu, her zmaan geri cekilme vs oluyordu aksi gibi en yüksek günmüş yumurtlamanın ben hangi hapı kullanabilirim emziriyorum
Zumrakarakiz Kuzum11 ertesi gün hapı var hemen al eczaneden yoksa araya gidersin bebegib daha çok küçük
Zumrakarakiz Zumrakarakiz Kuzum11 eczaneye ertesi gün hapı istediğinizi söyleyin verirler ama biraz pahalı
Mom_babyy Kuzum11 sütünü sağman gerekiyor birazda ek gıdalı birşey verdin mi 24 saat sonra emdirebilirsin diye biliyorum
Zumrakarakiz Kuzum11 aynı şey başıma geldi kızım 3 aylikti korkudan gecenin bir vakti gönderdim eşimi ella alıp geldi sizde ondan alın bisey olmadı çok şükür
Mavilihaniim Canım seni hiç korkutmak istemem ama ikinci oğluma böyle hamile kaldım ertesi gün hapı içtiğim halde doktora sorduğumda yumurtlamanın en yüksek olduğu gün olursa 10 dakika içinde oluyo bu olay demişti ben 2 saat sonra içtiğim halde minik kuşumun nasibi varmış bu dünyada 🌿