Yasemin9 Bugün ki sakarlığımız da alnını kapıya vurdu dün emeklerken eli kaydı kafasını halıya vurdu yaa napıcam ben sürekli bir yerini vuruyor emeklerken oluyor hepside engel olamıyorum ki sizde de oluyor mu 🤦🏼♀️ artık kendimi suçlamaya başladım
Omerarda06 Yasemin9 emekleme dönemi hep oluyordu bizde canım elleri kayıp ağzını kafasını halıya vurmalar duvarlara kapılara carpmalar biraz geçsin alışır merak etme 🥰
Bizaa Oluyor tabiki bizimki de vuruyo masa sandalye kapı illaki bi müdahale edemediğim zamanlar oluyor özellikle mutfakta iş yaparken
Yasemin9 Bizaa kızarıklık şişlik olunca napıyorsunuz peki ben bugün kapıya vurdu alnını kızardı hemen vikis sürdüm hemen geçiriyor diye sizin başka öneriniz var mı
Bizaa Ne kadar doğru bilmiyorum ama vicksi çocuklarda ve bebeklerde önermiyorlar diye biliyorum bence kullanmayın Hiçbir şey yapmıyorum hemen geçiyor zaten akşama ya de ertesi güne
Yasemin9 Omerarda06 o alışırda ben alışamıyorum ki bir yerini çarptıkça kendi mi suçlu hissediyorum bakamadığını düşünmeye başlıyorum artık ben dikkat ettikçe sanki bilerek çarpıyor yapıyor gibi 🤦🏼♀️
Omerarda06 Yasemin9 kendini suçlama tabi elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama aniden bi anda elimizde olmayan şeyler bunlar