Egelihayat Bebem ayin 5inde 6 aylik olacak meraktan catliyorum.ne zaman dönecek yahuuu, heyecanlanıyorum yeni seyler yapacağını düşündükçe 🤣💖🐣
khrmankumsl Egelihayat Dönmesi lazım diye düşünüyorum kızım 4 buçuk aylık sırt üstü yatınca yüm vücudunu sağa döndürüp aynı hızla sola döndürüyor yüz üstü yatıncada sırt üstü dönebiliyor tamamen. Bebişinizin çoktan dönüyor olması lazım ama tabi belki bebekten bebeğe değişiyor olabilir
Smiley Egelihayat her bebeğin gelişimi farklı oluyor canım benim ilk bebeğim 7 buçuk aylık emekledi ikincisi 5 aylık emekledi 🤣 Ama ilkler çok heyecanlı oluyor ilk dönme ilk sürünme falan 😍 ya biz anneler çok mu duygusalız 🤧
Devushka Egelihayat sürekli yüz üstü yatırın kasları gelişsin bnm kızım 4 ayına girerken dönmeye başladı şu an yarın 7 aylık olucak sürünüyor
Bahar1425 Egelihayat benim bebeğim de 3 aylık olacak yüz üstü yatırınca sırt üstü ve yüzüstü dönüyor. Senin ki de donmesi lazım destekle yardımcı olun bebeğe canım ❤️
Devushka khrmankumsl Nyr195 hanım efendi gayet güzel cevaplamış hasetlenmek yanlış bnm bebeğim dönüyor sürünüyor ama aydaşları şu an oturuyor benmde kızım desteksiz oturamıyor hiç de dert etmiyorum her bebeğin gelişimi farklı post sahibi de fikir almak için açtı heralde
Pnrdgn Nyr195 katılıyorum benim bebeğimde 5 aylık olacak sadece altını açtığımda keyfi isterse dönüyor kıyaslama yapılması çok saçma..
khrmankumsl Nyr195 Yanlıs anlasıldım sanırım 😊kıyaslama yapmadım ki kendimden örnek verdim ve cümlemide bebekten bebeğe fark edebilir yazdım ve tekrar söylüyorum her bebişin hareket süresi değişebilir Allah sağlık versin :)
deletedmom719 Smiley ayyy 5 ay deyince içim kıpır kıpır oldu keşke benim bebeğim de 5 aylıkken emeklese şu an 4.5 aylık biran önce emeklerin istiyorum 😍
Smiley deletedmom719 inşallah bir an önce emekler canım 😊 benim 2. Çocuğum ama aynı heyecanları yaşıyorum ya 😍
deletedmom719 Smiley inşallah🥰 olmaz mıı 1.de tecrübesiz olunduğundan insan anlamıyor diyorlar. 2.de herşeyi bildiğin için sadece tadını çıkarıyorsun diyor herkes galiba öyle 😊
khrmankumsl Devushka yürüteç kullanıyormusunuz acaba ve kullanıyorsanız kaçıncı ayda basladınız bir türlü karar veremedim kullanmalımıyım diye :)
Pnrdgn khrmankumsl estağfurullah genel konuştum genellikle çevremde çok eleştiri aldığım için bu konuda yok benim bebeğim 4 aylıkken döndü yok benim bebeğim 3 aylıkken döndü diye ondan dedim.. bıktım kıyaslamalardan
Erenela_ khrmankumsl ben yürütecin iyi olmadığını duymuştum erkek bebeklerin yumurtalıkları açısından tabi kızsa sorun yok
Devushka khrmankumsl ya şöyle ben kullanmaya 6 aya girerken başladım ama en alt kademeye indirdim yani ayakları havada kalmıyor yere basıyor bide günde 15 dk en fazla koyuyorum
khrmankumsl Pnrdgn haklısınız Sinir bozucu ama her bebişin hareket kabiliyeti farklı kimi çok hantal kimide çok hareketli oluyor Ama sonuç itbariyle 1 yaşından sonrasında hiçbirini yerinde durduramıyoruz 😊