nursultan 25 günlük bebeğim elleri oynatmaktan uykuya dalamiyor eski zamanlarda ki gibi ellerini ve ayaklarini duz yapincada kundaklayinca da durmuyor ellerini çıkarmaya çalışıyor kundak önerisi varsa alabilirmiyim
Lolik nursultan ince müslin örtüyle yarım kundak yapıyordum ben ellerini biraz sıkı ayakları daha serbest olucak şekilde sarıyordum
Mavisinannesi1804_ nursultan canım ben hep yarım kundak yaptım. Tam kundak kalça sağlığı açısından iyi değil. Benim bebeğim kundaklanmayı hiç sevmezdi hala daha üzerine örtü örtürmez hep uykuya dalı ca örterim. İnce bir müslinle yarım kundak yapabilirsin bebişin rahatsız rahat uyut
LaraSu nursultan 6 aylık hala ellerini kundak yaparım ayakları serbest bırakırım yoksa on kere elini yüzüne götürüp uyanıyo
Nurun nursultan ben 4 ay kadar kundak kullandım. E bebekten hazır kundak almıştım beni çok rahatlatmıştı. Diğer türlü yapılan kundak yenidoğan döneminde sor oluyor emzir gazını çıkar vs derken bozulup duruyo
nursultan Lolik Bende bazen o şekilde yapiyorum ellerini çıkartıyor bi şekilde ya Lolik Sürekli kusuyor normal mi peki
Lolik nursultan ilk aylar kusma çok oluyor emer emmez yatırırsam ya da çok kucaklanırsa hemen kusardı oğlum , doyurduktan sonra biraz omzunda yatır midesi biraz hazmetsin🥰
nursultan Lolik tamam çok teşekkür ederim 🥰ben hemen yatırıyorum inşallah diğer aylarda gecee kusmasi genizine gidocek diye çok korkuyorum
Lolik nursultan gecede bi yastıkla sırtından destekleyip yan yatırın kusarsa yutma tıkanma durumu olmaz
Mazikeen nursultan e bebekte fermuarlı kundak var öyle rahat ettim ki kurtarıcım olmuştu 60 TL’ye almıştım 8 ay önce 3 ay kullandım kızım rahat ben rahat :)) 3.5 aylıkken bıraktım dönmeye başladığı için