Yasemin_Rana 4 ayına girecek bebekte diş kaşıntısı olur mu çok husursuz ne yaparsam geçer sizin bebeklerinizde ne zaman başladı bu durum😕
yagmurikraalcicek Yasemin_Rana bı kavanozun içine zeytinyağı karanfil koyup 1 gece serin kuru güned görmeyen biryerde bekletin sonra bebeğinizin dişlerine günde 2 3 defa sürün bebeğinizin rahatladığını çabuk dişlerinin çıkardığını görüceksiniz
Yasemin_Rana Buyumeyenanne olabilir evet ama hep elime saldırıyor birşey ağzına alınca susuyor bir süre
Umisko Ayın ortasında tükürükle başladı parmaklarını ısırıyordu oral dönem dedim ama şuan 4 aylık beter oldu valla saldırıyor ellerime koluma ne bulduysa ısırmaya çalışıyor alt damağı taş gibi . Bu ay çıkacağını düşünmüyorum tabi ama huzursuzluk başladı bizde de
asus17 Bizim de tükürük 3. Ay başladı, 5 mi 6 mı ne ancak çıktı. O sürede hep tükürük kaşınma vs oldu.
asus17 Parmağa geçirilen slikon kaşıma fırçası var, onunla kaşıyordum. Dişliklerini soğutuuordum. Bir de pırasa ve soğan diyorlar ama hep yanınızda olacaksa öyle. Kaçabilir.
yagmurikraalcicek Yasemin_Rana hayır canım karanfil içinde kullandığın müddetçe kalacak özleşecek daha etkili olacak ağızda nane gibi bı tad bırakıyor 10 15 tane yeterli olacak