sabirsizbebek15 Kızım 4 buçuk aylık bir haftadır geçmiyor amip kakası yemyeşil flagyl şurup içiriyorum ama düzeliyoe gibi oluyor geri aynı oluyor ya 😥😥
Cikomel Bende bilmiyorum hatta ne olduğunu şimdi baktım öğrendim. yarın kontrole gideceğiz 2 gündür kızımın kakasını fotoğraflıyoRum sanırım bizde de var yarın kaka tahlili yaptırayım hiç aklımda yoktu (sizede teşekkür ederim 😊)
Cikomel sabirsizbebek15 çok geçmiş olsun ateş yok gece yatmadan ağlıyor iki gündür yarın 4. Ay aşısı olacak Salı günüde kendi doktorumuzla randevumuz var aşı üstüne yaparlar mı acaba
sabirsizbebek15 Yasemin000 kan ilacını vermiyorum hasta olduğundan beri. Hani düzelirse ya da kötü olursa daha iyi anlamak için
sabirsizbebek15 Okyanusolmak anne sütünden de geçer banyo suyundan da altını değiştirirken kullandığın sudan bile geçebilir dedi
Okyanusolmak sabirsizbebek15 anne sütünden mi :/ saçma değil mi. Evet doğru altını değiştirirken kaynamış su kullanıyorum ama banyoda kullanmıyoruz. Her an tehlike desenize🙄 antibiyotik mi verdi?
Okyanusolmak sabirsizbebek15 geçmiş olsun. İnek sütü alerjisinde de kakada amip kisti gibi şeyler görülebiliyormuş. Alerji de olabilir mi acaba. Bir başka doktora daha gösterin bence. Amip antijen testi varmış
sabirsizbebek15 Okyanusolmak bir kaç kere yoğurt vermiştim sadece onun dışında anme sütü hep bezini götürdüm test yapıldı siizn dediğiniz mi bilmiyorum aöa amip çıktı
Demiralp60 sabirsizbebek15 sadece anne sütü mü alıyor canım.bizdede doktorumuz amip virüsü var dedi ama ilaç vermedi.kakası yeşilimsi sarı gibi ama sizde başka hangi belirtiler var.bizde çok fazla kusması vardı o sebeple gittik hastaneye
sabirsizbebek15 Demiralp60 başka hiç bir belirti yok anne sütü alıyor bir kaç kere. De yoğurt vermiştim
Demiralp60 sabirsizbebek15 Canım ben suan diyet yapıyorum inek sütü alerjisine karşı süt yoğurt terayğ peynir yumurta falan yemiyorum.alerjisi olan bebeklerde kakada amip kisti görülüyormuş.tekrar doktora gidicez perşembe bakalm ne olacak bu arada testte yaptırdım sonuçları salı günü çıkacak alerjisi varmı yok mu
Demiralp60 sabirsizbebek15 bizdede amip var ama doktor ilaö kullanma gereği görmedi zaten kakasıda düzeldi normal şekilde kaka yapıypr bence sende bi test yaptır belki alerjisi vardır