zumra-19 bizim takipli doktorumuz bize bebek beslenmesi hakkında bir kitapçık yazmış vermişti. İçinde pirinç unundan hazırlanacak mama tarifi vardı. 6 aylık bebeğe şekeri dayamayı uygun bulan bir doktorla karşılaştım ve bir daha kendisine gitmedim.
Her doktor her şeyi en doğru şekilde bilemiyor. Ve doktorun da bir insan olduğunu, hata yapabileceğini, unutabileceğini aklımızda tutmak lazım. Bebek bizim. Onu korumak bizim görevimiz. Doktor bakıp geçiyor.
Benim kızım 6 aylıkken enfeksiyondan 1 hafta hastanede tedavi gördü. Doktorun 6. Hastalık diye eve göndermesi yüzünden enfeksiyon seviyesi olması gereken seviyenin 1000 birim üzerindeydi. Başka doktora gittik yatış verdi. Her doktor işini düzgün yapmıyor. 1 haftalık tedaviden sonra 2 ayda bir nefrolojide kontrole gidiyoruz. Böbreklerine hasar vermiş mi diye hala o aptal doktorun hatasının bedelini ödüyoruz. Kendi çocuğunuzu kendiniz koruyun. Bilim 2 yaşa kadar yememeli diyorsa yememeli. Doktorun kişisel tercihine göre değişecek bir şey değil