Melikee000 6aylik bebeğimin burnu tıkalı serum fizyolojik kullanıp ardından aspiratörle çekiyorum ama açılmıyor hala ses geliyor burnundan neler yapabilirim acaba başka siz neler yapıyorsunuz
Guarya Melikee000 serum şeklinde burun için satılan bişey var eczanede onu dolaba koyup soğuk buhar yapın ve çekin çok iyi geliyor bebeklere
gly57 Melikee000 benim kızımda 6 ay 10 günlük doktor kontrolünde sprey verdi çok ağır olunca sık dedi. 3 günden fazla kullanma sonrasında serum fizyolojikle devam et dedi. iyi geldi burnu açıldı. doktor yazdığı için reçetesiz satılır mı bilmiyorum .
Melikee000 babybabylove Guarya evet serum fizyolojik kullanıyorum ama açılmıyor buhar yapacak makinam yok maalesef
Melikee000 gly57 adı ne spreyin acaba eczaneden banada fizyonazin sprey şeklinde olanını veriyordu ama almak istemedim ben
babybabylove Melikee000 Serum fizyolojiği nasıl kullanıyorsunuz youtube dan Osman Gönülal burun temizliği yazıp onu uygulayabilirsiniz
Melikee000 babybabylove evet bende izledim onu ama o şekildeki temizleme cesaret isteyen bişey sanki ya cesaret edemiyorum o şekildekine siz denedinizmi hiç o sekilde
babybabylove Melikee000 Evet bende cesaret edemedim bir süre ama aspiratör yetersiz kalıyordu son çare denedim boşuna endişelenmişim
babybabylove Melikee000 Bir doktor daha vardı aspiratörün günlük kullanım için zararlı olduğunu söylüyor mukoza yapısını bozuyormuş hasta olduğunda bir kaç gün kullanılabilir ama daha fazla olmamalı diyordu
Guarya Melikee000 ben 40ı çıkmadan hasta etmiştim bebeğimi ve tam 2 hafta o şekilde temizleyip soğuk buhar verdim gerçekten temizlenmesi için yapmanız gerekiyor bir kere yaparsanız alışırsınız ayda bir defa hala yaparım ki genzi temizlensin
queen_mom Melikee000 canım udi hindi yağı tıkanıklığa iyi geliyormuş.1 damla damlar her iki buruna da .ben daha kullanmadım kızım tıkalı değil ama bir arkadaşım kullanmıştı iyi geliyordu
Ayse5100 Melikee000 canım kırmızı soğan i ikiye böl karanfil çubukları batır baş ucuna yakın bir yere koy bende tesadüfen öğrendim henüz denemedim ama deneyen anneler çok işe yaradığını söylediler zararı yok bı debe inşallah şifa olur
Melikee000 Guarya benimkide 40inin içinde grip olmuştu ama anne sutude alınca çok çabuk atlatmistik böyle problemler yasamamistik
Guarya Melikee000 ha birde cold mix var burun açıcı damla oda çok iyi yastığına bir damla damlatıp yatırabilirsiniz oda çok işe yarıyor
Gokcemcelik Melikee000 iliadin burun damlası kullanabilirsiniz . Günde 2 sefer 2 3 damla şeklinde . Spreyler cogu zaman genizden akıp gidiyor ve ise yaramıyor . En fazla 5 gün kullanabilirsiniz . 3 gün idealdir . Burnu temizledikten sonra kullanırsanız baya rahatlatıyor .