Buket57 Dorukbebekk benim kızımın doğum kilosu 4115 🥰 şimdi 5 ay 12 günlük 9500 kilo boyuda 70 cm 🧿boya gittiği için kilosu çok belli olmuyor anne baba olarak bizde uzunuz yapılıyız genetik sanırım. Sağlıklı olsunlarda 🤲
Busel Dorukbebekk 41.haftafa 4040 gr doğdu suan 5 Ay 5 günlük 8300kg oğlum deli gibi hareketli hiç durmuyor ve bogumlari vs olsa da kilolu bir bebek gibi durmuyor boyu olduğu için galiba arkadaşımın bebeği ile arasında 5 gun var onun boyu bize göre kısa ve 400gr kadar kilosu fazla ama görsen 2 kg fark var sanırsınız bence cinsiyete boya ve yapısal olarak değişiyor olabilir
Yarenylmzz Almila30 olsun bizimki de zayıf görünüyor bu ay 300 gram aldı sağlıklı olsunlar yeterki ☺️
Dorukbebekk Kelebekkkk oooyy masallah bizde 5 ay 20 günlügz 9 kiloyuz ama hiç göstermiyor sanki oğlum ya pufuduk bir bebek değil x🤗
ikibaloglanannesi 2885 doğdu oğlum ilk 6 ay anne sütü ve mama şeklinde ilerledik🧿. 6.ay da kilosu 8500 civarıydı🧿 Şu an sadece mama ve ek gıda olarak gidiyoruz 8 aylığız şu an henüz 8.ay kilosunu bilmiyorum daha tartilmadik🌺.
Femme1 Erken doğum ile 2 700 doğdu minik aslanım bugun 3 ay 19 gün oldu doğalı 7.100 gram kg . Ama öyle pifuduk bi bebek değil yada benim gözümde mi değil bilmiyorum sanki hep o bi avuç hali aynı :D💙
Dorukbebekk Femme1 bnmde öyle canım ya boğum uok hiç kucağa alınca ağır diyorlar 9 gibi değil . Ama güzel almış bebişn masallah kilo çok iyi 3 ayına göre başta erken doğmuş birde bin masallah 🙏🧿
Dorukbebekk Almila30 öyle derler yavrum Benm oğlan 9 kilo hala zayıf gibi diyen var kız çocuk o kadar yiyor içiyor masallah ama eritiyor çok hareketli
Femme1 Dorukbebekk çok şükür bu zamanimiza sağlığı yerinde olsun kilo önemsiz ben pek takılmıyorum beslenmesine dikkat r diyorum:)
Almila30 Dorukbebekk oyle vala bizimkide hareketli gercekten cok sıkta emiyo bazen yaramiyo diye dusunuyorum
parsoglan19 Cansuakbulutyilmaz aynı ay aynı kilodayız ama 4 aylıkken 8 di. Şuan 4.5 aylık 8.150 hiç alamadı bu ay ya çok üzülüyorum sadece anne sütü. Kontrolde mama için doktora danışcam bir de ishal oldu 2 gündür