1gunes Kızlar yanlışlıkla ty dan külot bez almışım indirimdeydi eşimde açmış kullanmış hiç bakmamıştım. Kullanan memnun kalan var mı aramızda
Minikbebekuraz 1gunes ayy bende yanlışlıkla aldım Trendyol dan haha kullandım güzel memnunum ama bi beden büyük aldım salaklık yapıp o yüzden sızdırma yaptı eğer tam beden aldıysanız güzel kullanışlı
delirmeceler 1gunes ben prima premium carede cırtlı normal primada külot bez kulkanıyorum çokta memnunum dışarda çok rahat oluyor
1gunes Minikbebekuraz sanırım bende 5 no aldim çıkarmak için yanlardan yırtabiliyorlarmiş ama bende bilemedim kullanmak konusunda tereddüt ettim eşim paketi açmış iade de edemiyorum.
Aslicamm 1gunes ben 10 aydır kullanıyorum oğlum 18 aylık benim büyük kurtarıcım oldu asla yatmaz sırtüstü durmaz o yüzden ayakta oyalarken giydiriyorum hemen
Elfcee 1gunes benim de ilk alışım yanlışlıkla olmuştu 😂 ama ben çok memnunum ya hemen giydiriveriyorum pit diye. Ama bazıları tamamen kiyafetlerini çıkarmak gerektiği için rahat olmadığını söylüyorum. Ben 1 yıldır kullanıyorum bence çok rahat
Minikbebekuraz 1gunes bende 5 numara aldım 4 sıkıyor gibiydi beş iyi oldu şansıma dedim ama sızdırdı evet yanlarından kopararak kullanılıyor