06noname Poyraz123455 bir saati buluyor maalesef sütüm yetmiyor 1 saat sonunda mama ile destekliyorum
SedaveDoga Poyraz123455 Yenidoğan döneminde biraz uzundu ama şuan Max 5 dk yoksa 2-3 dk da iş tamam 😂
16ilknur İlk ayda ortalama 10-15 dk emiyordu tabi bu yarı uykulu ben dürtüleyerek harekete geçiriyordum bazen 30 dk bile oluyordu. Şimdi 11 aylık sayılır ve max 5-6 dk
16ilknur 1annne Ayından hep önde gittik ama benim sütüm yeterliydi ben hiç mama vs vermedim hep anne sütü aldı.
Ozlem2904 1annne her ay 1.5kg alıyordu hiç mama vermedim bazı bebekler hizli çekiyor şuan 21aylik oldu
Poyraz123455 SedaveDoga kadar kısa emdikten kaç saat sonra emmek istiyor bizde aynısını yaşıyoruz bazende yarım saat emiyor ama ne kadar emerse emsin en fazla 1 buçuk saat aç kalabiliyor zaten meme reddi yaşıyoruz
SedaveDoga Poyraz123455 geçen hafta bizde meme reddi yaşadık çok şükür şuan bir sıkıntı yok 2-3 saat duruyor ama bazen huysuz oluyor saat başı istiyor
SedaveDoga Poyraz123455 bizim 1 hafta kadar sürdü sanırım çok ısrar etmedim memeye gelince Çığlık çığlığa ağlıyordu uykusu olunca hele hiç emmek istemiyordu ben kucağıma alıp sakinleştiriyordum çok acıkınca mecbur emiyordu aç bırakıyordum biraz