Ftmnr16 Kızlar bebeklerinizin damakları ne zaman kabarmaya başladı bebeğim 3 buçuk aylık 2 3 gündür aşırı huzursuz uykuya geçerken zorlanıyor ağlıyor böyle yapmazdı daha erken mi benim gibi yaşayan var mı acaba merak ettim
Guarya Ftmnr16 4 aylık olmaya 10 gün var maalesef benimde öyle artık gündüzleri 45 dakika geceleri 1 saate kalkıyor dişlik aldım buzluğa koyuyorum onu veriyorum soğuk emzik vs iyi geliyor
BirTim Ftmnr16 4 ay 2 günlük oğlum dün alt iki dişinin çıktığını gördüm ama hiç anlamadım. Ateş çıkmadı, biraz kasinti vardi eli surekli agzindaydi. Ama ağlayarak uyaniyordu uykusundan, uyku düzeni de bozuldu. Bugün itibari ile düzeldi normale döndük
Guarya Guarya tam 3 buçukta başladı benimde ve maalesef çıkana kadar böyle oluyor normal yani bol bol emzirin sarılın bebeğinize kendini güvende ve huzurlu hissetsin
Ftmnr16 Guarya çok teşekkür ederim sürekli ağlayarak uyuyor uyanıyor yavrum üzülüyorum da ne zaman geçicek acaba ya da geçiyor mu 🤷🏼♀️
Guarya Ftmnr16 geçiçek sabırla ona sarılın sizde sakin kalın şuan biz daha iyiyiz elbetteki herşey geçiyor bir bakmışız 1 yaşında
Beratim17 BirTim damaklari kabardigindan kac gun sonra çıkardı benim bebehim bu gece çok huzursuz damaklari çok kabarık elleri sürekli ağzında ne zaman çıkar acaba bu günlerde patlar mi
BirTim Beratim17 ben direkt dişin çıkmış olduğunu gördüm fark edemedim maalesef son 2-3 günde çok fazla emmek istiyordu ve emerken sıkıyordu çenesini