gecekusu_- Kızlar bebeğimin ateşi 38.5 di hastaneye götürdüm hemen ama doktor hiç bir işlem yapmadı ilaç yazdı gönderdi şuyu var buyu var ya da nebiliyim kan tahlili vs bakalım edelim demedi sadece sırtını dinledi bu ve buna göre ilaç verdi neyse çıktım hastaneden ilaçları aldım eve geldim 38 dereceye düşmüş 10-15 dakika sonra bir bakayım dedim ve yine 38.5 ılık bir duş aldırdım düşer gibi oldu ama yine düşmüyor şimdi başka hastaneye götüreceğim ama internetten baktığımda belirtilerine menenjit diyor 😢 kızımda ki belirtilerim söylesem menenjit hastalığını atlatan annelerimiz evet menenjit ya da değil der mi 😢 Ateş İştahsızlık Huysuzlanma Halsizlik Hızlı nefes alıp verme Burun tıkanıklığı
esraguerrbuez gecekusu_- salgın var canım eczaneden İburamin al ateş düşürücü fitil al iyi gelir bunlar inş dr bişe yapmıyo bunları veriyo
LeylaFarahannesi Öncelikle çok geçmiş olsun. Öncelikle hastanrye götürün tahlil yapmalı detaylı ilgilenmemelileedi, çok haklısınız. Fakat bu belirtiler bir çom hastalıkta ortaya çıkar onun için en kötüsüni düşünmeyin. Umarım kolayca atlatırsınız.
LeylaFarahannesi Ve burnu tıkanıksa hemen serum fizyolojik ile burnunu açın hastanede de onu yaparlar bebiş rahatlasın.