Babygirl35 Merhabalar arkadaşlar internetten bez,mama,ıslak mendil fln almak istiyorum daha uygun fiyata oluyormuş galiba, hangi sitelerden alıyorsunuz 'hapsiburada' diye duydum ama alışveriş yapan var mı güvenilir mi nerelerden alınır
Sin21 Babygirl35 ben hepsiburadadan alıyorum ama son ikidir trendyoldan aldım baya da uyguna geldi indirim kodları sayesinde stokladım
Tosbigim Babygirl35 hepsiburadadan 136 bezi molfix marka 85 lira verdim geçen hâlâ var baktım.. ıslak mendilide sleepy 3x50 paket zeytinyağlı yeşil paket yoğun kokusu yok beğeniyorum 14.90 tl. Ebebekte
Busraoxuz Babygirl35 sleepy kullanıyorum kendı sıtesındr genelde kampanya oluyor oradan alıyorum. Gecen ayda trendyoldan almıstım. Hepsıburadadan da n11 den de sıparıs verıyorum hepsı guvenılır.
Selinozgen9 Babygirl35 biz mamalarımızı kırmızı beyaz eczaneden temin ediyoruz orayada bir bakın derim
nkarac Instagram kullanıyorsanız hesabınıbilenanne, tasarrufluannebaba hesapları var. İndirimleri paylaşıyorlar. Onları takip edebilirsiniz. Ben de trendyol, hepsiburada, kırmızıbeyaz gibi sitelerden alıyorum. Yani hangisinde uygunsa ve güvenilirse.