Eliferva68 Bizim de 1 ay kaldı evde kutlıycam magnet yaptırdım trendyoldanda balon süs felan sipariş ettim aile arasında bi kutlama yapcaz inşallah
CaglaMenessa Aaddaa yaza denk geldiği için kumsalda yaptık balon süslemeler boyuna göre masa sandalye ile fotoğraf çekimi yaptık her şeyi kendimiz alıp hazırladık
kolonyalimendil ozge2388 magnet yaptırmayı düşünüyorum ama onun görseline karar veremedim.. konsepti de kendim yapacağım trendyoldan bişeyler buldum ama kıyafete karar veremedim 😅
kolonyalimendil ozge2388 ay işte bilmiyorum öyle araştırıyorum daha aslında ne yapacağıma da karar veremedim 😅 sen neler yapacaksın
Annekizz_ Balon satılan yerlerden 100 tane istediğim donda balonları aldım baby yazili kutu aldım happy birthday yazısi poğaçalara takmak için süs almıştım Ablamla beraber balkonumuzu süslemistik çok güzel olmuştu 🌸
sezer2022 Aaddaa ayyy 1 ay önce bahçede yaptık, rüzgar tüm balonları patlattı pastaları devirdi 🤣🤣 çok güzel bi anı oldu kul plan yaparken kader gülermiş
MamaTeacher Ben çakıl çakmaktaş konseptinde trendyoldan malzeme ve elbise sipariş verdim . Magneti de canva uygyulamasından tasarlayıp resimli magnet uygulamasında ahşap magnet seçtim sipariş verdim daha uygun fiyatlı oldu pazar günü yapacağız inşallah
Annekizz_ bebegim2023 Denizlideyim bı arkadaşın dükkanı var bu tür eşyalar satan balon falan ordan almıştım Trendyoldada var ben tanesini 30 a almıştım Trendyolda ne kadara denk geliyor bilmiyorum Instagram hesabını verebilirim istersen 😌