ballitursu Merhabalarrr Şu sıralar saç dökülme probleminden çok muzdaribim 😓ayrıca çok cansız , dökülmesini ve sağlıklı durmasını istiyorum bu konuda denenmiş tecrübe edilmiş fikirleriniz önerileriniz varsa paylaşırsanız çok memnun, mutlu olurum 🥰 sevgiler ..
beyzzsenturkk_ ballitursu kestirmek en güzeli baya uzamıştı hamilelikte bi kestirdim hem rahatladım hemde dökülmesi %50 oranla ciddi farketti azaldı ayrıca urban sprey ve morfose köpük kullanıyorum ben ikisininde saçımı beslediğini düşünüyorum daha sağlıklı duruyor en azından bekarken de o köpüğü kullanırdım benim saçlarımı yumuşatıp uzatıyordu
ballitursu beyzzsenturkk_ Kestirme işlemini denedim ama güçsüz ve bakımsız durması ayrıca sorun şuan benim için 🙏teşekkürler ,araştıracağım
ballitursu Anneoldumm_ Nasılll çözüm bulucağız😞d vitamini eksikliği de sebep olabiliyormuş! bilmedim 😓
ballitursu Pembela Kestirdim sırf kedisine gelir belki umuduyla yok daha çok döküldü yada psikolojik olarak bana öyle geliyor,😥🙏teşekkürler
ballitursu Pembela Evet stres en önemli sebeplerden 😔teşekkürler 💐d vitamini Aklımda nette okudum bugün😇