Lina2007 Kızlar yaklaşık 1 buçuk aylıkken kakasindan kan gelmişti kaka testi ve kan tahlilinde alerji çıkmadı ama bebegimin saçı konak vücudu çok kuru ve kakasi turuncu renkte bazen yeşil mukuslu hep alerji mi peki başına gelen var mı
Hilal_-19 Lina2007 yüksek ihtimalle alerji sabun şampuan kullanmayın vücudunu nemlendirin ve mümkünse alerjü doktoruna götürün
Ecce323 Lina2007 aynı seyleri yaşadık bizde alerji benimki konagı geçirdim 2 3 kere kakasında kan dogdu dogalı zaten gaz gaz gaz hep alerji yüzündenmiş yüzü kaşı gözlerinin üstü egzama oldu kuru kızarık sıyulmuş gibi kan testi yaptırdık alerji süt süt ürünleri emzirdigim için diyete girdim
Lina2007 Hilal_-19 alerji doktoruna randevu alınmıyor çocuk doktoruna mı önce gitmeliyim sevk etmesi için
Hilal_-19 Lina2007 kusura bakmayın cocugum hastaydı giremedim biz direk özel muayenehaneye gitmştik 3 aylık olduğu zaman ve 4 aylıkken deri testi yaptırdık
Mrvvee Hilal_-19 2 yaş altına deri testi çok yapmyolar diye duydum benimde kızım 4 aylık süt alerji dedi doktor sadece gaita tahlili yaptı. Alerji uzmanına gideceğim yarın deri testi yapar mı acaba
Lina2007 Ecce323 sadece 1 kere geldi bizim kakasinda kan yüzü ilk birbuçuk ay hep kırmızı kırmızıydı sonradan geçti ama hala izleri belli mesela cildi çok kuru gazı dediginiz gibi hep var kolik olmaya doğru gidiyor
Ecce323 Lina2007 benimki kolikten beterdi sabahlara kadar pilates topunda o benim kucagımda zıplıyordum daha küçük benimki 10 aylık oldu ilk 4 aylıkken falan kan gördüm kakada sonra 1 ay sonra falan o sekilde 6 aylıkken gittik doktora yüzü çok kötü olmuştu