Elifasel Kizlar 2 aylik bebisle 10 11 saatlik memlekete gitmek zorundayim babaannem vefat etti. Kendi aracimizla gidicez zor olur mu bebisim yola dayanabilir mi
ipek3407 Elifasel Benim bebeğim 28 günlüktü geçen hafta 15 saatlik yol geldim fazla zor olmadı arka koltukta oturdum pusette koydum bebeği
deletedmom2200 Elifasel mola vererek giderseniz olur canım benim bebeğim 43 günlüktü yurtdışından İstanbul’a geldik oradan Samsun’a Ankara’ya falan gidip geldik işlerimiz dolayısıyla. Bebeğim iyi çok şükür bir sorun olmadı 🙏 bol bol emzirmeye dikkat et yeter
Masal Elifasel pusette 1,5 saatten fazla oturtmayın, daha çok küçük. Arada kucağınıza alıp dinlendirin. Sonra tekrar koyun derim. Doktorumuz bebekliğinde bize bu şekilde bilgi vermişti.
deletedmom4842 Elifasel Ben gittim 2 aylıkken kendi arabamızla istanbuldan antebe ama çok rahat geçti uyudu zaten sürekli arada mola verip hava aldırıyordum altını falan değiştiriyordum sorun olmadı
Masal Elifasel Omurilik gelişimini etkileyeceğinden bel ve sırt ağrısı yapabilir. Yazın yenidoğduğunda sürekli gezdirmek istiyordum dışarıda yazlıkta. Fakat doktorumuz uzun süre kalmasının sağlıklı olmadığını söylemişti.
Ozlmelf Elifasel bence sıkıntı olmaz . Kendimden örnek vereyim 3 yaşında kızım ve 2 aylık oglumla kayseri-urfa- antep gezmiştik 😄 hiçte zorlanmadık genelde uyudu zaten minigimiz 😊 sizde sıkıntı yapmayın rahat olunki rahat geçsin yolculugunuz
Gurbettebianne Elifasel bebekle uzun yolculuğun en kolay zamanları . Bende 1,5 aylıkken memleketten dönmüştüm birde 6 aylıkken memlekete gitmiştim inançlı küçükken daha kolayyy . Emzir gazını al alrını değiş tamam