Buse_asya23 merhaba anneler , bebeklerinize mama vermeyii ne zaman biraktrdiniz ? bi arkadasim gecenlerde 11 aylik bebegine artik mamayi kestgini süt ve cicibebe biberonuna doldrp vrdgini syledi ama ? sizler ne zaman kestiniz mamayi vermeyii
livanurvealpinannesi61 Buse_asya23 süt ve cici bebe sağlıklı değil arkadaşınız yanlış yapmış 2 yaşa kadar süt verilmez.
mobesebesir Buse_asya23 ben 6 aylık olunca kestim mamayi zaten günde 2 kez veriyordum onun yerine ek gıda verdim. 2 yaşına geldi ama hiç sut vermedim
Zlm Buse_asya23 Kasım’da 2 buçuk olucak gece uyumadan hala veriyorum. Arkadaşının yaptığı çok daha zararlı.
Mervetnl 1 yaşında kesebilirsin dedi bize doktor 7 aylık şu an sadece mama ile besleniyor + ek gıda gece artık sulandırıp ver dedi bırakaın gece beslenmesini diye kilosu iyi sanırım o yüzden öyle söyledi 😌
Tansukiz livanurvealpinannesi61 bende öyle biliyorum süt verilmez besleyiciliği yok diye ama geçen kontrole gittiğimizde hemşiremiz süt verebilirsin sulandır ver dedi bebeğim 8 aylık bi şaşırdım doktor kontrolüne gittiğimde soracağım
livanurvealpinannesi61 Tansukiz bana çocuk doktoru ve hemşire özellikle 1 yaşa kadar süt yasak demişti. Aile hekimimiz 3 yaşa kadar paketli hiçbir gıdayı önermedi sağlıklı olmadığı için siz doktora sorun Bi