Atlaseg Merhaba, oğlum 4 aylık yatış pozisyonundan kaynaklı sol tarafı sağ tarafına göre içeri göçtü yamukluk oluştu dr 6 ayda düzelir dedi başka böyle bir sorunla karşılaşan var mı süreç ile ilgili bilgilendirecek kafama takıyorum çünkü
-Tusemcimm- Atlaseg bizdede maalesef o sorun var sağ sol yatırıyorum ama gece uykuda illaki mühale edemiyorum gördükçe düzeltiyorum ama nafile bu ay ki kontrolünde doktora sorucam
AviL06 Atlaseg benim 6 aylıkken kızımın kafasının arkası dümdüzdü. Tummy time çok etkili oluyor ama kızım yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Belki sizinki yapar 😇 Zaten emekleyince de kaslardan dolayı kafası düzeliyor 🤭Vücuduyla birlikte sağa sola çeviriyorum uyurken. Sürekli sağ tarafa yatırın. Gece kontrol edemezsiniz ama gündüz uykusunda dikkat edin. 1 yaşına kadar toparlıyor canınızı sıkmayın. Kızım şimdi 9 buçuk aylık.. 3 buçuk aydır dikkat ediyorum baya toparladı ♥️🌹
Atlaseg AviL06 gündüzleri dikkat ediyorum ama gece ister istemez diğer tarafa yatıyor tabi😊 çok teşekkür ederim rahatladım biraz 🙏