gmzmthn 47 günlük bebegim var aktif emiyordu ama 2 gündür sütüm azaldı ve az oldugu için emmek istemiyor. Sütümün çogalması için neler yapabilirim
Emsra gmzmthn ben neler yedim neler içtim. Olmadı. Emmeyi bıraktı. Sağdım biberon ile verdim. Çocuğum ağlamaktan çatlıyordu. Online ve yuzyuze emzirme danışmanlığı falan hepsini aldim Hiçbir şeye yaramadi.Sonra mamaya başladım. Sonsuz şükürler olsun. Çocuğum doyduğu için ağlamıyor ve çok mutlu. Uykusu her şeyi düzeldi. Ben çok mutluyum. Gece gündüz sağım yaptığım için yavrumu kucağıma alamıyordum. Lafın özünü diyeyim. Uğraş biraz. Baktın olmadi mama ver.
Emsra gmzmthn yine de denediklerimi yazayım. E bebek malt içecek, tahin, dut kurusu, bestlak bunları kullandım. Bol su dediler onu da içtim.
Busranur006 gmzmthn en az günlük 2 litre su iç sütü en çok su yapıyor onun yanı sıra yumurta haşlaması bol yeşillik özellikle maydonoz dereotu bulgur pilavı da çok süt yapıyor bebeğin küçükmüş dikkat et çok abartma bunları fazla gaz olmasın
edaisikkaya gmzmthn bebeğim bir aylık kuru incir, hurma, karışık meyve konpostosu, bulgur pilavı fayda ediyor bana sanki biraz. ama aslında hepsi faso fiso gibi süt gelmesinin en etkili yöntemi bol uyku bol su bol dinlenmek
edaisikkaya Emsra emzirme danışmanlarını ne yaptırıyorlar ben de alacaktım ama o fiyatı vermeye değer mi korktum işe yaramaz diye
gmzmthn Emsra bende bol su içiyorum rezene milk tea ne duysam yapıyorum aslında cok iyiydi sütüm ama birden oldu anlamadım
Busranur006 gmzmthn rica ederim canım inşallah bolca sütün olur bebeğinin rızkı çokca olsun stres yapma sütüm azaldı diye düşünme sürekli streste engelliyor sütü
Busranur006 edaisikkaya aynen en önemlisi su içmek ve dinlenmek stres yapmamak sürekli emzirmekte fayda ediyor bebek beyine uyarı veriyor
gmzmthn Busranur006 evet cok kafaya takıyorum ama elimde degil bide ailemden uzaktayım yardm edecek biride yok
Emsra edaisikkaya asla yaramadı asla. Boşu bosuna iki kişiye para verdim. Bir umut işte. WhatsApptan görüntülü aradı. Yok başını tut memeye getir falan dedi Ee zaten yapıyorum. Sonra yulaf ye sütun olur dedi. O ara çocuğum ağlıyor aman Allahım çok kabustu çok . Su an 4 aylık mis gibi mama yiyor karnı tok şükürler olsun. Üç saatte bir mama yiyor.
edaisikkaya Busranur006 işte tek bakarken uyku da yalan oluyor aslında ondan azalıyor süt destek veren birileri olmalı ki bebek uyuduğu an siz de uyuyun
Emsra edaisikkaya 4 ay 15 günlük. Doğduğu günden beri meme reddi yaşadım. 2 buçuk ay sağdım verdim. 2 buçuk ay boyunca doymadıgi için mama da verdim. 2 buçuk aydan sonra süt bitti şimdi sadece mama yiyor.