SevimliHayaletCasper Umarım vardır 1. Sınıf anneleri. Nasıl gidiyor hanımlar. Ödevlerini yapıyor mu? Okuma işi nasıl çözdünüz mü? Hangi harfe geçtiniz 🥹
eylembasakoc SevimliHayaletCasper biz varız kızım 6 aylık oğlum 1 e gidiyor a harfine geçecekler yeni. Valla harf birleştirmede zorlandık biraz ele yi e lı e diye okuyor işte günden güne alıştırma yaptırıyorum umarım mantığını çözer bi an önce ya. Yazması çok iyi ama
Deletedmom_110 SevimliHayaletCasper seneyeeee çift parolla yola devam ederiz inş😂😂😂😂😂 şimdi anasınıfı Allah yardım etsin
SevimliHayaletCasper Ensensr13 ay ikiz mi 🥹 nasıl gidiyor okuyabiliyor mu ya benimki okuyor ama çok çabuk sıkılıyor o sıkılınca bana fenalık geliyor sakin olmaya çalışıyorum 😄 “k” harfinde takıldık biraz. Ke diyemiyor kııı eee diyor delircem 😄😄😄
Ensensr13 SevimliHayaletCasper bitanesi hem okuma hem yazmada iyi ama diğeri kriz geçirtiyor resmen🤦♀️yazmıyor ve ödevlerine odaklanamıyor. Ödeve oturduğu an kalemi açmaktan kalem değiştiriyoruz. Okuması iyi ama yazma konusunda beni mahvetti. İnş böyle devam etmez. Kızamıyorumda psikolojikmen çökmesin diye. Bir sayfa ödevi akşma kadar anca bitiriyoruz yani anlayacağın hiç iyi değilim😂😂
SevimliHayaletCasper Ddddddd01 6 harflilere geçtik. “Elekle” kelimesiyle başımız dertte. Eeeeelllllllllleeeekkkkkkklllllllleeeeeee uzattıkça uzatıyor 😄😄
SevimliHayaletCasper Ensensr13 ay aynen az önce yaptık ödevini yani 10 dk ödev 2 saat sürüyor. Bu sefer sıkıldım diye bağırıyor. Aynen kızamıyorum motive etmeye çalışıyorum ama yaşlandım yani bir ayda 😄😄
SevimliHayaletCasper eylembasakoc biz mi biraz hızlı gidiyoruz acaba a bitti k başladı bu hafta da i ye başlayacağız. K da çok zorlandık. Bide ezberliyor öyle okuyor
Ensensr13 SevimliHayaletCasper sanırım siz biraz hızlı gidiyorsunuz. Biz daha el ele, la gibi kelimelerdeyiz. Öğretmenimiz çok ödev vermemeye çalışıyor aslında her kelimeden 3 satır yaptırıyor o bile fazla geliyor. Sen yaşlandın yine iyi ben ölmüşüm gömenim yok😂
ikizannesi2 SevimliHayaletCasper elakin ve o m u t ü y bitene kadar ezberleme ve birleştirmede sorun yaşama çok normal sonrasında mantığı çözüyor çocuk ☺️
SevimliHayaletCasper Ensensr13 evet hızlı gidiyoruz demekki. Çojta zorlamiyim o zaman. Zaten çocukta karmaşa yaşıyor zorlanıyor. Baksana bunları okuyoruz biz artık. Kelimeler çok uzun
SevimliHayaletCasper Deletedmom_110 amin sağol cnm. Valla zorlanıyoruz ama başaracağız inşallah 🥹 herkes mesaj atıp duruyor oyy birinci sınıf mııı sen yandın sen bittin sen öldün falan. Sağolsunlar çok motive ettiler 😆😆 ya o kadar milletin söylediği gibi de değil de işte olayı çözene kadar sanırım
Deletedmom_110 SevimliHayaletCasper inş geçiçek bizde Geçtik sonuçta bak büyüdük evlendik colukkk çocuk diye kendimi avutuyorum sımdıden😂😂
SevimliHayaletCasper Deletedmom_110 ahah aynen 😄 dahada küçük zaten tam 6 yaşında. Biz 7 de başlıyorduk. Onun da etkisi var. Oyun oynamak istiyor oda haklı yani 😄
SevimliHayaletCasper Ensensr13 bizim bu haftaki böyle. Ben söylüyorum o yazıyor. Bakmadan yazmaya çalışıyor. öğretmenden öğretmene değişiyor demekki
ikizannesi2 SevimliHayaletCasper 1. sınıf öğretmeniyim 34 öğrencim var 17si suriyeli 17 si Türk 🥲 Hiç Türkçe bilmeyen 10 öğrencim var … İnanın öğretmen olmak da çok zor.. Ama tabiki mesleğimi çok seviyorum ☺️