14112019 Emzik kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ben verip vermeme konusunda kararsız kalıyorum
mom0989 14112019 çok memnunum iyi ki tuttu kızım meme reddi yaşadığımda ya da huysuz olduğunda ya da uykusu sıkıştırıp ağladığında emziğini veriyorum benim de işim kolaylaşıyor oda hırpalanmamış oluyor.
Myagz 14112019 kurtarıcı diye vermeyi düşündüm ama kıyamadım meme reddinin en büyük sebeplerinden çünkü. Anne sütünü bol bol alsın istiyorum bırakmasından korkuma vermedim
Smhdmr 14112019 ben çok uğraştım emsin diye ama almadı🙈 evde her marka meme var ama töbe almadı🙈 büyük kurtarıcı... 4 aylığız ama ilk 2 ay insan içine çıkamadım çünkü oğlum sürekli mememdeydi🙈
Mom567 14112019 valla ben verdim bazen onunla uyuyor işimi yapabiliyorum tuvalete gidiyorum en azından inşallah meme reddimiz olmaz 🤲
Dlk90 14112019 bende veriyorum uykusu geldiğinde bazen uykuya dalmakta zorlanıyor emziğini veriyorum uyuyor hemen uyuyunca çıkarıyorum sonra
Haticelif 14112019 büyük kolaylık diye düşünüyorum ama benim kızım da kabul etmedi, 20ye yakın emziğimiz var hamileyken bu taşlı zincirlerden emziklerden bile yaptırmıştım, çokta yakışıyo ama tutturamadım bi türlü😂