yagmurkarabey Dış gebelik sonucu açık ameliyat oldum icerden estetik dikiş oldu dışı yapıştırma bu dikişler tam olarak ne zaman eriyor acaba? Bide üstü kabuk bağlamaya başladı normal mi ? 11 gün oldu ameliyat olalı.
Azra41 yagmurkarabey sezaryen mi oldun ? Yani benim sezaryen öyleydi dediğiniz gibi doktorum bitane krem yazmıştı 15,20 güne geçmişti sanırım ya
kubra_93 yagmurkarabey bana da başta krem vermemişti duştan sonra saç kurutma makinesiyle bölgeyi kurut kuru tutmak önemli demişti 1 hafta sonra krem verdi hücre yenileyici dedi kabuklarım düştü 15 -20 gün içinde ama ara ara iç dikişlerimde acı gibi hissediyorum bu gün tam 1 ay oldu 40 güne anca geçer diyorlar
yagmurkarabey Milanbebek eriyen iplik dedi kendisi eriyecek dedi ama tam olarak ne zamana geçiyor iste🤣
yagmurkarabey Azra41 sezeryan oldum aynen ama doğum yapmadan 🤣🤣 bana krem vermedi kendisi kuruyup geçecek dedi
Azra41 yagmurkarabey aaa niyeymis o . Gerçi bende 1 hafta su gecirmeyen bandarjla duş almıştım gerek yok demişti bana
yagmurkarabey kubra_93 ben dün gittim krem vermedi yüzü de yara gibi oldu normal iyileştiğini için dedi ara ara aciyor evet