kayra_mom Kızlar yüzümde çok fazla akne var. Ziaja tonik önerdiler. Gratiste sprey şeklinde olandan aldım ama tonik normalde pamukla uygulanıyor diye biliyorum kullanan var mı acaba pamukla mı uyguluyorsunuz yoksa sprey şeklinde sıkıyor musunuz?
babyyyy1 kayra_mom bende onu kullanıyorum yıllardır hatta her indirimde stoklarim ben sabah yüzümü yıkayınca duştan çıkınca makyajdan sonra sıkıyorum pamukla silmiyorum
HasGok-001 kayra_mom the purest mavi tonik kullandım içinde azcık kaldı şimdi sarı olanı alıcam mükemmel bişey mesela bugün sivilce çıkacak hissettin yeri belli sürüp yatıyorsun bir iki gün çıkmadan kayboluyor.
kayra_mom [silindi] çok teşekkür ederim çocuklardan unutmadığım sürece düzenli kullanıcam😂günde kaç kere kullanıyorsunuz peki
[silindi] kayra_mom Sabah öğle akşam, bazen öğlen yapmayı unutsamda sabah akşam kesin yapıyorum cidden güzel ürün 🤗
kayra_mom HasGok-001 bunu bugün aldım canım bu bitince memnun kalmazsam değiştirmeyi düşünürüm o zaman bakayım ona da😊
kayra_mom ArvenMom onu duydum bakalım bunu bi kullanayım memnun kalmazsam diğer markalara da bakıcam canım😊