Biroglanannesi Oğlum çok binmedi sadece oyuncağıyla oynadı . Oyuncağın şeker kısmı kırıldı ama yapıştırılınca olur ben yapıştırmadım . Onun dışında hiç bir sıkıntısı yoktur . Ürün kutusunda olduğu için tek fotoğraf bu var elimde . 1100 TL
Arenim_ Biroglanannesi e bebekte şu an aynısı 675 lira bilginiz olsun da kandırmaya çalışmayın insanları
Acemianne2807 Biroglanannesi yanlış anlama da ikinci el bu fiyata verilmez bir ikincisi aynısı suan e bebekte 675₺ neden sizin ikinci elinize insanlar bu fiyatı versin iki tane alınır sıfırı
Birdunyabircennetannesi Biroglanannesi E bebekte 675₺ bilginiz olsun fiyat araştırmasını iyice yapıp ondan sonra biçmenizi tavsiye ederim
Arenim_ Acemianne2807 bi de hepsiburadada pahalı diye ordan fiyat atmış. Sanki e bebeğe bakmadı. İnternete yazdığında ilk e bebek çıkıyor ki zaten hepimiz e bebekten alışveriş yapıyoruz. İnsanları salak yerine koymaya bayılıyolar
Biroglanannesi Tombikdonerartikcokpahali Altta toplu cevap verdim . Ayrıca gözlerine baktırmanı öneririm 😍
Biroglanannesi Toplu cevaplama yapmak istiyorum siz şakasınız herhalde ? 😀 E bebekte şu an satışta gri rengi yok bile . Özellikle gri olmasını istediğim için yüksek fiyata aldım . Bayılıyorsunuz linç yapmaya ya araştırın öyle gelin buraya 😀
Biroglanannesi Biroglanannesi Bizde biliyoruz e bebekten o renklerden ucuza almayı . Enayi miyim ben yüksek fiyata aldığım ürünü başka renkleri ucuz diye uygun yazayım ? Grisi bu fiyat arkadaşım
Biroglanannesi Tombikdonerartikcokpahali Yok diyorum e bebekte falan gri satışı anlatamıyorum galiba?