cihangirm Dogum yapalı 4 ay oldu hala kilo veremedim nasıl kilo veriyorsunuz eski kilosuna dönenler Bi akıl Bi yardım:(
UcuBulunamayanBant cihangirm surekli yuruyus ve günlük evde spor yaptim abur cuburu kestim dogum oncesi kiloma dondum sonra tekrar hamile kaldim🤣 simdi 10 gun oldu dogum yapali dikislerim düşsün tekrar baslicam sar basa oldu ama yapacak bisey yok
cihangirm UcuBulunamayanBant ne güzel hayırlı olsun bende ikinci düşünüyorum ama kilo verip öyle diyorum üzerine eklere3m daha zor veririm çünkü 😀 abur cubur kesmedim emzirincr canım hemen tatlı bisi istiyor ya oda etkiliyor haliyle bide korunma olarak doğum kontrol verdi doktor
cihangirm Kty_0105 62 kilo ile yola çıktım hamile kaldım 75 oldum şuan 82 yim Bi 20 kilo kadar versem zayıf halime dönerim boyum 175 şuan ki kilo endeksi göre yüksek kalıyor kuzum
cihangirm Feyza_mmm boğaz durmuyor benimde üzülüyorum ana nasıl vercem diye böyle de yarma gibi sevmiyorum kendimi 😀😀
Feyza_mmm cihangirm kız vallaha yanlarimda et fışkırmaya başladı abur cubur fazla yedim ama bir günde 4 kiloya yakın veriyorum ne biçim vücudum var bilmiyom 😂
Meralumay cihangirm valla ben de sezaryen doğum yaptım kızım suan 8 aylın ama 6 aylıkken eski kilomun altına düştüm ve hiç bir şey yapmadım yiyerek zayıfladım üstelik 😂 çünkü kızım sağolsun 😂benim kız huysuz biraz onun sayesinde oldu 😂
cihangirm Meralumay benim ebeveynler sürekli sırayla geliyorlar ondan herhalde ben rahat ettim genisledim 😀😀😀
Htckbra0716 cihangirm Kesinlikle genetik bi durum bu. 43 ile hamile kaldım 53 ile doğum yaptım. Şuan 44 kiloyum
cihangirm Htckbra0716 vallahi keşke genlerde hemen zayıflama olsa ya zor veremiyorum eskiden hemen giderdi
ciko34 cihangirm valla 52 ile hamile kaldım 62 ile doğum yaptım şuan 53 kiloyum . Özel bir şey yapmadım . Bol bol yemekte yiyorum .
ciko34 cihangirm boşverin kafanizaa takipta uzulmemelisiniz . Sonuçta bu kilolar güzel bir şey için alındı 😉