gocebebirbayan Kızlar bebekleriniz sabahtan beri neler yedi ? Gün içinde sürekli yemek istiyor mu yoksa iştahsız bir bebek mi ? Kızım zorla yiyor doğduğundan beri benim 🤦🏻♀️
Deletedmom_110 gocebebirbayan sabah yarım muz labne yumurta sarısı yedirdim kandırarak 8 ay 26 günlük Öğlen yoğurt Ara sebze çorbası kuzu ilikli yapmıştım Demin peynir yapmıştım verdim yedi su içti uyudu kalkınca ıspanak yemeği yediririm yatmadan meyve püresi irmikli böyle.
Vera094 gocebebirbayan sabah kahvaltıda tarhanalı yumurta ve kek yedi peynir zeytin. Öğleyin ekmekli çorba içti sonra mama ve şmdi akiam yemeği sulu köfte yoğurt
papatya_1125 gocebebirbayan iştahsızlık bizde de vardı 2 ay sürdü. Bende bu süreçte rutin oluşturmaya çalıştım.kahvaltiyi daha erken hazırlıyorum. 🌸CORBA haftada 2 veriyorum. 🌸farklı tabaklarda veriyorum 🌸yemek saatlerini düzene oturtmaya çalışıp zorlanıyorum 🌸2 lokma alıp birakirsa ısrar etmiyorum.1 saat içinde tekrar teklif ediyorum.ya da önünde iştahla yiyorum. 🌸menemen yemiyordu ,bugün çok az sucuk ekledim.yedi.
papatya_1125 gocebebirbayan bir de bebek kaşık çatalı var silikon başlıklı çok küçük aynı zamanda pahalı Ben ikinci el uygulamasından sıfırını biraz daha uyguna aldım
gocebebirbayan papatya_1125 canım ya benim kızım 32 aylık ve doğdu doğalı aynı iştahsız bir bebek. Hastane de yattı açlıktan ama yine faydası olmadı. Bende farklı tabaklarda veriyorum, zaten kendisi yiyor 3 yaşına değmek üzere neredese herşeyi çok iyi biliyor maşallah ama gel gör ki çok inat. Sendromu dibine kadar yaşıyoruz
oglumubeklerken gocebebirbayan sabah kahvaltıda salatalık zeytinn1 yumurtanın tamamını yemedi. Kahvaltı bu sekildeydi. Sonrasında çubuk kraker yedi biraz, 2 tane hurma, biraz badem atıştırdı. Öğlen de pirinçli çorba yapmıştım terbiyeli 1 kase içti uyudu. Uyanınca yoğurt yedi içine ceviz ve bebe bisküvisi eklemiştim. Bisküvi falan atıştırdı biraz. Birazdan da akşam yemeği yeriz nohut makarna tavuk ciğeri var hepsinden yer biraz biraz. Böyle. 22 aylık.
papatya_1125 gocebebirbayan ben bir de kidofine max aldırdım eşime. Biraz pahalı geldi ama iştahı yerine geldi.
babyboymomss Bebeğim 18 aylık Sabah patates haşlama, peynir biraz da pekmezli ekmek yedi. Öğlen Sebzeli erişte (yoğurtlu) Akşam da domates çorbası ile tavuk yemeği yedi Aralarda da armut,kuru üzüm vs. yedi
Kbrmd gocebebirbayan 11 aylık bebeğim sabah kahvaltıda yoğurt tahin pekmez yedi öğlen yoğurtlu şehriyeli çorba yaptım yedi ara öğünde biraz muz akşamda kıymalı patates tavası ve cacık yedi