Guldelibas55 37 gunluguz göğüs ucum hiç olmadığından silikon göğüs ucu kullanıyorum onun haricinde sağıp veriyorum biberonla ama yarı dışarı gidiyor süt yarı ağzına şaşırdım vallahi nasıl göğüs ucu çıkarabilirim benimle aynı durumu yaşayan varmi
esmanur433 Guldelibas55 aynısını yaşadım 23 gün bana resmen eziyet gibi geçti göğüs uçlarım çıkmıştı artık birde elimle masaj yapıyordum ekstra çıksın diye ar sara teklif ediyordum memeyi unutmasın diye daha sonrasında uyku sersemiyken bi verdim anlamadı aldı o gün bugündür şükür normal emiyor c şeklinde tutup elinizle göğüsünüzü bir amda ağzına sokun alıcaktır birde çene kasları kuvvetlendikçe alıyorlar
Ooozzzgggeee Guldelibas55 göğüs ucunuzu şırıngayla çıkarabilirsiniz emzirme danışmanı bana öyle yapmıştı ama benim minik silikonsuz emmedi tutmadı daha sonra da bıraktı zaten şimdi hiç emmiyor mamayla devam ediyoruz
arifahsencesur Guldelibas55 zor bir dönem olacak ama uğraşmanıza değecek vazgeçmeyin arkadaşlarında dediği gibi uyurken veriyordum bende sonra alıştı Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻🌼
Guldelibas55 esmanur433 Bende aynı şekilde uyurken vermeye çalışıyorum yok hiç bir şekilde gogsumu silikonsuz almıyor biberonla veriyorum oda yarısından çoğu dışarı akıyor mecbur mama veriyorum
esmanur433 Guldelibas55 çok ağlarsa sakinleştirip verin alıcaktır diye düşünüyorum birde duşta deneyin isterseniz öyle de çok memnun kalan var ağzını açar açmaz yıkmanız lazım ağzına