cihangirm Kızlar oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum kendi başıma bakabilir miyim zor oluyor mu süreç neler yapmak lazım lütfen tecrübe edenler
Pinkgold cihangirm 5.5 aylık benim oğlum 4 gün önce yaptırdım özel hastanede hiçbir sorun yaşamadık gayette tek başıma bakabildim hiçbir zorluğu yok
Mervegvn123 cihangirm 3.5 aylık bebeğimi eşimle gidip sünnet ettirdik tek başıma baktım uyusukluk gecınce ortalama 2 saat sonra aglamaya basladı yorgun düşüp normalden daha sık uyudu ıkıncı gun pipisine krem sürerken oyun oynuyordu hiç korkma canım ilk gun sadece
_YanakReisinAnnesii cihangirm benim oğlum da 4-4 buçuk ay arası sünnet olmuştu. Ben ailemin yanında yaptırdım annemle birlikte baktım ama tek olsam da bakabilirmişim 😂 çok şükür gayet rahat ve güzel geçti, ne kadar erken o kadar iyi 👍
cihangirm Pinkgold ya çok korkutuyorlar bende kayinvalid3 annem falan olsa onları mı beklesem dedim ama vallahi kolaysa yaptırayım kafam rahat rahat en azından teşekkür ederim
Pinkgold cihangirm korkulacak hiçbişey yok zaten uyuşturuyorlar15 dk sürüyor işlem ve sonra 1-2 saat odada dinlenmeye alıyorlar çıkarken detaylı bi şekilde anlatıyorlar nasıl krem sürüleceğini okadar
cihangirm _YanakReisinAnnesii ever bende istiyorum hemen yaptırmak peygamber sünnetli diye nasip olmadı daha cocuk cerrahın götürmem gerekmiş önce muayene diyorlar inşallah yaptırırım bende vallahi içim rahatladı bende bakarım kendim o zaman 😍