Gktgshr Kızlar merhaba oğlum diş çıkardığı dönemlerde hep grip oluyo internetten baktım olabilir yazıyo bebeği diş döneminde grip olan var mı?
[silindi] Gktgshr Şu an benim oğlum, alt dişlerde hafif atlattı ama üstlerde hem viral enfeksiyon kapmış hemde grip
afrAybars Gktgshr grip değil o kuzum diş döneminde çocuklar grip belirtileri gösteriyor ne yazık ki. Burun akıntısı, ateş, halsizlik bazen öksürük hepsi olabiliyor o yüzden grip sanıyoruz ama diş işte elimizden bişey gelmiyo maalesef
Miniktirtillarim Gktgshr 7 dis cikartti hepsinde grip yasadi Suan 8. Dis geliyor 1 hafta oldu sancisi vurali 3 gecedir de grip gibi surekli tikali burun geniz akintisi kuru öksürük hapsirik falan var artik cok yoruldum bu durumdan cunku disi cok gec cikiyo yani yaklasik 1 ay boyunca boyle sürüyor durum sonra disi cikiyor ama 2 hafta sonda pat yeni dis geliyo biz kisir donguye girdik suan tam 1 yasinda 😐😐
AliAreninAnnesi Gktgshr Oğlum alt iki dişini 5 buçuk aylıkken çıkardı hiçbir belirti yaşamadık huzursuzluk dışında, şimdi 8 aylığız üst dişleri patlamak üzere ve 3 gün önce grip oldu çok ağır geçiriyoruz. Malesef ki olabiliyor 😕
Gktgshr afrAybars valla anlamadım canım ben de şaşırdım diş çıkardığı dönem de grip gibi burun akıntısı geniz tıkanıklığı hapşırık
afrAybars Gktgshr benim oğlumda da öyle olurdu canım doktor diş dönemi grip belirtileri olması çok normal dişle beraber geçer demişti
Doruk20222 Benim bebeğim de azı dişlerini çıkarıyor Şuan daha öncekilerde olmamıştı ama bu sefer burnu akıyor
hayatg Bu belirtiler olduktan sonra ne kadar sürede çıkar acaba Diş, benim bebeğimde bu şekilde muhtemelen dişi çıkacak, ama aynı zamanda burun akıntısı felanda var 2 gündür, bende anlayamamıştım
Gktgshr hayatg canım bilmiyorum ki belli olmuyo oğlumun 15 günde çıktı grip olduktan sonra ama her bebek farklıdır
Gktgshr Miniktirtillarim oyyy sanırım benim oğlum da aynı şekilde olacak çünkü söylediğiniz gibi belirtileri grip belirtisi ve dişi geç çıkıyo Allah yardımcımız olsun bugün doktora soracağım yine ne diyecek bakalım