LadyMarmelatte Merhaba bebeğim 21 aylık grip aşısını arayla iki tane yarım doz yerine yanlışlıkla tam doz yaptılar bu durumu yaşan anneler var mı?
nazliicank LadyMarmelatte bu seneki aşılar tam doz yapılıyormuş oğlum 14 aylık o da tam doz olacak 2 tane
nazliicank LadyMarmelatte doktorumuz soyledı. Hem alerjı hem kendı cocuk doktorumuz. Alerjı doktorumuz ilk once yarım doz demişti kendi doktorumuz bu senekıler tam doz oluyor bi sor tekrar dedı sonra alerjı doktorumuz da evet tam doz yapıyoruz dedı
nazliicank LadyMarmelatte aynı seyı saglık ocagı da soylemıstı bu arada doktoruna ıyı sor bazı seneler yarım bazı seneler tam vuruluyor demişti
barlasinanneesi Bende yaptırdım çocuk doktorumuz birer ay arayla tam doz vurulacak dedi bebeğim 14 aylık 2 doktordannda. Teyit aldım
Sultanigde barlasinanneesi merhaba kaç aylık bebeğiniz bende aşı yaptırmak istiyorum 7aylık bebeğim oluyormu aşı ?
LadyMarmelatte Sultanigde 6 ay sonrası bebeklere grip aşısı oluyor diye biliyorum yine de sağlık ocağına ya da çocuk dr sorun 🥰