Mothertwins Anneler size bir sorum var 😇 deneyimi olan yardımcı olabilir mi ? 1 yaşında ikizlerim var uyku arkadaşı alıp alıştırmak istiyorum bir kere denedim ama uykusu açılıyor verdiğim zaman şimdi başka bir uyku arkadaşı alıp alıştırmak istiyorum nasıl alıştırabilirim 🙏
Epifenomen-gkc Mothertwins 1 yaşına kadar budii kullandık sonra saçma sapan şeyleri uyku arkadaşı edindi kendine kızım, mesela tamirat kutusu, benim kremlerimden biri vs vs. Birkaç ay önce Ikea da peluş kedi beğendi onu aldık o günden beri onunla uyuyor 🥰
Mothertwins Epifenomen-gkc Peki alıştırma süreci nasıl oldu benimkilere bir kere verdim uykusu açılıp oynamaya başladı nasıl alıştırabilirim uyuduktan sonra yanına koyarak mı
Epifenomen-gkc Mothertwins ben oynamasına izin verdim ama genelde yarı uykulu verdim azıcık oynayıp uyuykalıyoru
ikibebebiranne_ Mothertwins Epifenomen-gkc hiçbir destek almadan mi uyuyo bebekleriniz eğer öyleyse nasıl alistirdiniz destekliden desteksize nasıl geçtiniz Mothertwins
Mothertwins ikibebebiranne_ Ben sallayarak uyutuyorum ama uyku arkadaşına alıştırırsam belki yavaş yavaş desteksiz uyutmaya çalışırım diye düşünüyorum 🤷♀️