Birkuzuannesi20 Sorum başlıkta arkadaşlar polis memuru özel numaranın kime ait olduğunu öğrenebilir mi
Omerarda06 Birkuzuannesi20 eşimi aradi birisi özel numaradan önce turkcell bayisine gittim tüm arama geçmişini çıkardım bi ihtimal belki gözükür diye çıkmadı sonrasında gece saat 2 de nöbetçi adliyeye gittim sadece polis memurları vardı konuştuk anlattık ama çok zor dediler adliyeye gidip şikayette bulunabilirsiniz ama ciddi bisey cinayet vs. Gibi olmadığı sürece iglenmezler dedi git gel aylarca uğraşırsıniz dedi
Marselandmaya Birkuzuannesi20 özel numaraya kapatmayı deneyin , bu kadar takmayın kafanıza ciddi bir problem yoksa ortada .
Ecce323 Birkuzuannesi20 tabiki bulur hemde kolaylıkla ama bulması için cok ciddi bir sebep vermek gerekiyor onlara başka ugrasmazlar birde hackerlar rahatlıkla bulabilir oda yasa dısı 😌
Annis-ogul Omerarda06 neden bi özel numarayı bu kadar çok merak ettiniz? Tehdit filan mi var yoksa aldatmasindan mi supheleniyorsunix
Temmuz1 Omerarda06 bir arama için mi bu kadar ugrastiniz ? Herhangi işsiz boşun biri öylesine çevirmiştir bence bu kadar uğraşmaya değmez. Gece yarısı adliyeye gidecek kadar doküman çıkaracak kadar bir olay yok bence.
Omerarda06 Tehdit falan değil ama ben aşırı takıntılı bir insanım dalga geçer gibi konuştular eşime güveniyorum alddatacagini düşünmem şuan olsa gitmezdim ama insan bi anlık ta olsa düşünüyor 🙃 Annis-ogul
Birkuzuannesi20 Marselandmaya kız kardeşimi aradılar özelden oda çok merak etti kim olabilir diye ama doğru özele kapatsa daha iyi olcak
NursenaT Birkuzuannesi20 tanıdık savcı ya da avukat varsa ıkı dk da buluyolar gecen gun aynısını yasadık 2 saat ıcınde buldular kımın aradıgını mahkemeyle falan ugrasmadan tanıdık varsa bulur yoksa bıraz zor ne dedı kı ozelden arayan kişi ya da kımı aradı
AgentMom NursenaT bence yorumunu sil. Özel numara mahkeme kararı olmadan asla bulunamaz. Size bulan tanıdık suç işlemiş. Avukatların da buna yetkisi yoktur.
NursenaT AgentMom şahıs ismi belirtmedim ki boyle seyler oluyo bu ülke de tanıdık varsa işin çözülür yani bu sadece avukat savcı meselesi değil bunun yerıne doktor olur beledıye de calısan olur tanıdıgın varsa işin hallolur yasayan kişi de ben değilim bir tanıdıgım avukat ya da savcı tam hatırlamıyorum buldular yanı suç onların benlık bısey yok olanı soyluyorum
AgentMom Bulamaz yetkileri yoktur. Polislerin ekranlarında kimlere baktığı bellidir, eğerki sizin için numaraya bakar ve anlaşılırsa suç işlemiş olur. Kafasına göre iş yapamazlar. Özele kapatın telefonunuzu.