Suhedacan Merhaba 1 aylık bebeğim ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz bu dönemde deniz suyu kullanan oldumu acaba?
Sisi Suhedacan canim deniz suyu kullanmadim ama ben sogani ikiye bolup 5 6 tane karanfil batiriyorum. Bas ucuna koyiyorum gece boyu. Cok faydasi oluyor. Benim kizimda 1 aylik
Sydbll Benim Oğlumun da burnu tıkalı gibi sümük var kuruyor içinde serum fizyolojik mi soksam diye düşündüm ama cesaret edemedim
CaglaGenc Hergün yattığı odayı havalandırın burun damlası kullanın günde 5-6 defa ve aspiratör ile günde 1 kere çekebilirsiniz. Kaloriferleri yakıyorsanız mutlaka odada su bulundurmayı da unutmayın bişeyi kalmaz inşallah yavrunun
Sydbll Annesininprensesi onu ben de okudum bir yerde ancak süt besleyici olduğu için burundakş bakterilerin çoğalıp daha fazla tıkanmasına yol açar yazıyordu yapmadım ben de o yüzden
Annesininprensesi Sydbll sanmam benim kızım öyle nefesi düzeliyor bende büyüklerden duymuştum uyguluyorum işe yarıyor gerçekten bide zaten sürekli yapmıyorum günde bir kere falan Nefesi açıksa yapmıyorum