Defoorsl 4 aylık bebeğim biberonu doğduğundan beri almıyor bu yüzden mama veremiyorum, sütümde yetersiz kilo alımı yavaş, aynı durumda olanlar var mı? Neler yaptınız neyi ne kadar verdiniz?
plajterligi Defoorsl doktor 4.ayın içindeyken ek gıdaya geçirmişti, bence bi kontrole götürün hastaneye doktor yönlendirme yapsın
Firdevs45_ Defoorsl aventin biberonunu alın derim benim oğlan onunla mama içiyor anne memesine en uygun o çünkü sizde bi deneyin derim
Hllak Defoorsl beslenme katateriyle denediniz mi hiç anne göğsünden sokuluyor hem sizi emiyor hem mama alıyor
Defoorsl plajterligi bizede yavaş yavaş geçebilirsiniz dedi patatesle havucu denedim tadım amaçlı ama yemek istemiyor öğürüyor gözleri yaşarıyor
plajterligi Defoorsl ben kaşık mamalardan başladım önce çünkü sadece meme alıyordu ona alıştıktan sonra da haşlama sebzelere geçtim ama benimki de sevmedi bi süre idare ettim yoğurt ve meyve daha çok sevince biraz da onları yedirip kahvaltıya geçiş yaptık 5.ayın ortasında filan, doktor yönlendirdi kahvaltıya ama sonrasında bana bıraktı yemediği şeyleri damak tadı olduğu için fazla zorlama demişti
plajterligi Defoorsl akşam veriyordum kaşık mamasını. Kahvaltı da önce kahvaltılıkları tattırdım, parmak ucuyla peynir, peynir v yapımı labne kaşar avokado verdim zeytinleri soyup ezdim o şekilde verdim sonra omlet yaptım hiç karışım vermedim ben hep tek tek verdim
plajterligi Defoorsl alması gerektiği kadar aldı hep, fazlasını hiç almadı yani şu an 11 aylık hala alt sınırlarda gidiyor
Prensesannesi11- Bizde 4 aylığız doktor yavaştan başla dedi ame ne vereceğimi bilmiyorum nasıl yapacağım
Defoorsl Prensesannesi11- kaşık mama kullanıyorum mecburen , mamayı biberonu almıyor sebzeleride henüz yutamıyor mecburen kaşık mama kullanıyorum