Rmysa93 Oyun halısı tertemiz zaten makinede yıkanabiliyor her parçası sadece 1oyuncağı eksik yapraklı olan maymunu çalışır durumda diğer bütün oyuncakları tam
Rmysa93 Sıfırı e bebekte 350tl ben 75tlye satmayı düşünüyorum inanın sıfırına o kadar para vermeye hiç gerek yok oyun halısı zaten eskiyen bişey değil yepyeni duruyor
MaviNil Rmysa93 Fiyat cok iyi. Başkaları fırsatcılık yapıyor maalesef. Aynısını ben sıfır almıştım pilli oyuncagı hariç hepsi makinede yıkanabiliyor. Baska bir anneye bu fiyattan vermiştim bende.
AycelenAsya Rmysa93 Osmaniyenin neresindesiniz bende Osmaniye de oturuyorum resim atma imkanınız varsa almayı düşünüyorum
Rmysa93 MaviNil evet makinede yıkandığı için tertemiz iç rahatlığıyla kullanılır çok yüksek fiyatlar vermeye gerek yok bana hediye gelmişti bende inşallah satabilirsem kızımın başka bir ihtiyacını karşılıcam
Rmysa93 AycelenAsya kadirlide oturuyorum tabi resim atabilirim ama oyun halısının oyuncaklarını annemde bırakmıştım oraya gittiğimizde oynasın diye onlarıda yarın gidip alim hepsini takim videoda atarım çalışır durumda maymunu ışıklı ve müzikli
Rmysa93 AycelenAsya elden alma şansınız varsa benim içinde iyi olur internetten hiç satış yapmadım karşılıklı güven içinde olur siz ürüne bakabilirsiniz hem